פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים שלום...לאחרונה זה כבר נהיה די בלתי נסבליש לי מחשב סבבה לחלוטין [מפרט למטה],אבל החצי ג'יגה פשוט דופק ת'ביצועים בהרבה משחקיםועכשיו-כשיוצאים כלכך הרבה משחקים חדשים,זה די מרגיז שצריך להנמיך הגדרות גראפיות ולסבול מקירטועים והיצ'ים רק משום שאין לי ג'יגה זיכרון...החלטתי לקנות עוד חצי ג'יגה זיכרון...השאלה היא-איזה אחד אני צריך לקנות?כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB DDR RAM של KINGSTON בתדר של [אם אינני טועה] 400MHZ...האם אני יכול לקנות סטיק זיכרון נוסף של חברה אחרת?והאם הדבר יפגע בביצועים?אם תוכלו להמליץ לי על סטיק זיכרון מסוים זה יהיה נפלא. בכל מקרה,מכיוון שאני לא מעונין להחזיר את המחשב לטכנאי שלי רק בגלל שאני רוצה להתקין עוד זיכרון על המחשב,רציתי לדעת כיצד אני מתקין אותו?לפי מה שידוע לי,על הלוח אם ישנם חריצים לזכרונות,כאשר בקצות כל חריץ ישנם שני מנופיםלפני שמחברים את הכרטיס צריך להרים את המנופים ולחבר את הכרטיס,והמנופים ינעלו באופן אוטומטי על הכרטיסהאם זה נכון?האם אני צריך לעשות עוד משהו לאחר ההרכבה?[חיבור של חיווט או משהו בסגנון?]האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות המחשב לאחר הרכבת הזיכרון או שהוא מזהה אותו אוטומטית?אודה לכל העוזרים.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים שלום...לאחרונה זה כבר נהיה די בלתי נסבליש לי מחשב סבבה לחלוטין [מפרט למטה],אבל החצי ג'יגה פשוט דופק ת'ביצועים בהרבה משחקיםועכשיו-כשיוצאים כלכך הרבה משחקים חדשים,זה די מרגיז שצריך להנמיך הגדרות גראפיות ולסבול מקירטועים והיצ'ים רק משום שאין לי ג'יגה זיכרון...החלטתי לקנות עוד חצי ג'יגה זיכרון...השאלה היא-איזה אחד אני צריך לקנות?כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB DDR RAM של KINGSTON בתדר של [אם אינני טועה] 400MHZ...האם אני יכול לקנות סטיק זיכרון נוסף של חברה אחרת? כן. והאם הדבר יפגע בביצועים? לאאם תוכלו להמליץ לי על סטיק זיכרון מסוים זה יהיה נפלא. בכל מקרה,מכיוון שאני לא מעונין להחזיר את המחשב לטכנאי שלי רק בגלל שאני רוצה להתקין עוד זיכרון על המחשב,רציתי לדעת כיצד אני מתקין אותו? מכבה את המחשב, מסתכל טוב טוב איפה המקום של הזכרונות, בודק בחוברת של הלוח אם איך צריך לסדר שני זכרונות Double Sided, פותח את שני התופסנים בצדדים, ופשוט דוחף את הזכרון פנימה, ומדליק את המחשבלפי מה שידוע לי,על הלוח אם ישנם חריצים לזכרונות,כאשר בקצות כל חריץ ישנם שני מנופיםלפני שמחברים את הכרטיס צריך להרים את המנופים ולחבר את הכרטיס,והמנופים ינעלו באופן אוטומטי על הכרטיסהאם זה נכון? כןהאם אני צריך לעשות עוד משהו לאחר ההרכבה?[חיבור של חיווט או משהו בסגנון?] לאהאם אני צריך לשנות משהו בהגדרות המחשב לאחר הרכבת הזיכרון או שהוא מזהה אותו אוטומטית? מזוהה אוטומטיתאודה לכל העוזרים.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר תודה על ההסבר,אבל אני צריך קצת יותר פירוט:מה זה DOUBLE SIDED?ובמקרה שזה כן דאבל סיידד,מה לעשות?אני זוכר מאיזשהו מקור כי מומלץ לסדר את הכרטיסים בחריצים בהתאמה,על מנת לא לפגום בביצועיםאודה לך אם תפרט יותר.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים תודה על ההסבר,אבל אני צריך קצת יותר פירוט:מה זה DOUBLE SIDED?ובמקרה שזה כן דאבל סיידד,מה לעשות?אני זוכר מאיזשהו מקור כי מומלץ לסדר את הכרטיסים בחריצים בהתאמה,על מנת לא לפגום בביצועיםאודה לך אם תפרט יותר.Double Sided הם זכרונות שהשבבים שלהם מותקנים משני הצדדים של הפלסטיק הירוק512MB ראיתי רק כ Double Sided ולכן את זה אתה צריך לחפש בחוברת של הלוחומומלץ לסדר אותם לפי איך שהחוברת של הלוח אומרת
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר Double Sided הם זכרונות שהשבבים שלהם מותקנים משני הצדדים של הפלסטיק הירוק512MB ראיתי רק כ Double Sided ולכן את זה אתה צריך לחפש בחוברת של הלוחומומלץ לסדר אותם לפי איך שהחוברת של הלוח אומרתאוקי,מה???
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים דבר ראשון, לשאלתך...DOUBLE SIDED כשמו כן הוא. אם תקח את הכרטיס זכרון תשים לב שישנו פלסטיק ירוק, עליו מחוברים\תפוסים מין ריבועים שחורים שכאלה. הריבועים האלו הם הזכרון עצמו. אם לפלסטיק הירוק יש ריבועים רק מצד אחד, זה ONE SIDED. אם משני צידי הפלסטיק תפוסים ריבועים - זה DOUBLE SIDED.עכשיו, אני אנצל את התר'ד הזה בשביל לשאול שאלה בעצמי.יש לי לוח PS48X של ASUS. הוא תומך DDR, לא בטוח ש400. כרגע מורכב עליו סים זכרון אחד של 256MB. אני חושב DDR 333 למרות שיכול להיות גם 266.א. איך בודקים את המהירות?ב. מה יקרה אם אני אחבר סים של 400? (איך זה יסדר אם הזכרונות האיטיים יותר, והאם יש פה מקום לבעיה?)ד. כל החברות, אותו טעם?ג.איך הגיוני ש- 512MB DDR 333 עולה יותר מ-512 DDR 400? הרי 333 הפסיקו ליצר, לא? (ראיתי בZAP ב-326 MIN, ואילו DDR 400 עולה 266 בKSP)תודה על התשובות, עידו.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים זיכרון Single Side נראה ככה:http://www.kakaku.com/images/productimage/fullscale/05201010149.jpgומהצד השני אין את הג'וקים השחורים האלה (שהם בעצם הצ'יפים)זיכרון Double Side נראה ככה משני הצדדיםיש לי לוח PS48X של ASUS. הוא תומך DDR, לא בטוח ש400. כרגע מורכב עליו סים זכרון אחד של 256MB. אני חושב DDR 333 למרות שיכול להיות גם 266.א. איך בודקים את המהירות?ב. מה יקרה אם אני אחבר סים של 400? (איך זה יסדר אם הזכרונות האיטיים יותר, והאם יש פה מקום לבעיה?)ג. כל החברות, אותו טעם?ד. איך הגיוני ש- 512MB DDR 333 עולה יותר מ-512 DDR 400? הרי 333 הפסיקו ליצר, לא? (ראיתי בZAP ב-326 MIN, ואילו DDR 400 עולה 266 בKSP)תודה על התשובות, עידו. א. עם CPU-Z או כל תוכנה אחרת לבדיקת חומרהב. יעבוד על המהירות של המודול האיטי מכולם ובכל מקרה לא יותר ממה שהלוח תומךג. לרוב כן. החברות הגדולות והנורמליותד. הוא יותר יקר כי הוא יותר נדיר, ואני בספק שיש חנות שעדיין מחזיקה כזה
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים תודה על התגובה המהירה,אני רוצה לחדד נקודה מסוימת, מתוך בטיחות...מי יקרה אם אני מחבר 400 והלוח לא תומך ב400? (נגיד תומך DDR, אבל רק עד 300)... אני שואל, כי הטכנאי ב-KSP אמר לי שאי אפשר לחבר זכרונות במהירויות שונות, ושזה יגרום בעיות.תודה שוב,עידו.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים כל עוד זה זיכרון DDR, הוא פשוט יפעל במהירות של הזיכרון האיטי ביותר במערכת.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר רגע-רק שאני אבין-בזיכרון דאבל סיידד,זה לא משנה על איזה צד אני מרכיב אותו?וב-ONE SIDED אני מרכיב אותו על החלק של שבבי המתכת?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים רגע-רק שאני אבין-בזיכרון דאבל סיידד,זה לא משנה על איזה צד אני מרכיב אותו?וב-ONE SIDED אני מרכיב אותו על החלק של שבבי המתכת?לא לא ולאיש רק דרך אחת להכניס זכרוןשים לב איפה נמצאת הבליטה בחריץ של הזכרוןואיפה נמצא החריץ בזכרון עצמוהם צריכים להתאים אחרת הזכרון לא ייכנס בחייםעכשיואם להתקין אותו דווקא בחריץ הזה או בחריץ אחראתה קובע לפני החוברת של הלוח אםיהיה כתוב איך לשים 2 זכרונות Double Sided ב Dual Channel (אם הלוח שלך תומך) וב 400MHz (או במקסימום שהלוח תומך)
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אז.. לכן אני רוצה לראות את הדגם של הלוח שלו כדי שנראה באיזה לוח מדובר ובמה הוא תומך? שלא יעשה טעות
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אז.. לכן אני רוצה לראות את הדגם של הלוח שלו כדי שנראה באיזה לוח מדובר ובמה הוא תומך? שלא יעשה טעות Asus K8V SE Deluxe רשום לו במפרט שלו
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר תתן לי דגם של הלוח שלך בבקשה כדי שאני יגיד לך מה טוב בשבילך איזה דגם המפרט כתוב בחתימה Asus K8V SE Deluxe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.