עבור לתוכן

איזה מעבד AMD אתם ממליצים בתקציב של עד 1600 שקל?

Featured Replies

פורסם

עוד אופציה - תגדיל ת'תקציב ב 200 שקל ואז תקנה ת' 3700SD+  שמשתלם מכל הבחינות .

למה ה-3700SD שעולה 1800 שקל משתלם? וה-3500 לא משתלם כשהוא עולה 1450 שקל? :s05: :screwy:

הרי בקושי יש הבדל.

שניהם רצים באותה מהירות שעון- 2.2Ghz.

עד כמה שאני יודע ההבדל היחיד הוא זה של-3700 יש בסה"כ חצי מגה CACHE יותר.

• תגובות 45
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וליבה הרבה יותר איכותית לאוברקלוק

פורסם

אז זהו.. לא מדובר כאן על אוברקלוק. מדובר על מעבד שנשאר בסטוק.

וגם אז..

לפחות בתמורה לכסף (500 ש"ח) שאתה מוסיף מה-3000 ל-3500 אתה מקבל עוד 400Mhz.

בתמורה לכסף שאתה משקיע מה-3500 ל-3700 שהוא 350- 400 ש"ח מה אתה מקבל? תוספת של חצי מגה CACHE וליבה קצת שונה?? :nixweiss::lol:

פורסם

לדעתי לך על איטל דואל קור 2.8

פורסם

יציאה על הבנאדם הלא נכון Dr. Computer

אני במקרה הכי קיצוני ממליץ על Venice 3200 וגם זה מתי שההפרש קטן מ 3000

או בכפולי ליבה X2 3800

פורסם

חחח אחי אני סתם צוחק, באמת.

לא יוצא על אף אחד ובלי שום כוונות רעות. הכל ברוח טובה ליאור :xyxthumbs:

פורסם

בסדר אבל לפחות תכוון את זה נכון

אני רק אמרתי מה ההבדל בין 3500 ל 3700

פורסם
  • מחבר

חברה אני מתלבט בין מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM

לבין מעבד AMD +3500

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3419

אני רוצה לדעת האם ההבדל ביניהם משמעותי וגם אני רוצה לדעת מה זה סוג נגיד 3500+ OEM , ומה זה סוג 3500+ וינצ'סטר משהו כזה יש מלא סוגים של אותו מעבד וההבדל הוא בכמה עשרות שקלים אני רוצה שתסבירו לי את זה כי היום אני בוחר את המעבד והולך לחנות

פורסם

לך על ה 3200+ לא תתרחרט :xyxthumbs: . עכשיו בנוגע ל וינצ'סטר ואחרות אלו פשןוט שמות של ליבות . ל 3200+ משתם יותר לקנות ליבת VENICE. ההבדל המשמעותי היחידי בניהם זה המכפלה שאיננה משנה לך כי אינך מתכנן oc וכמו כן 3500+ לא משתלם מבחינת מחיר / ביצועים .

פורסם

קיצר, הכי טוב בשבילך לקחת venice 3000 לעשות oc קל ולחסוך כמה מאות שקלים.

אם יש לך 1800 שקל, מומלץ בחום לקחת 3700 למרות שההבדל נראה לך זניח, הוא ממש לא.

מה שנראה לך כשינוי קל בליבה ועוד חצי מגה קאש מוסיף המון לביצועים והופך את המעבד הזה למשתלם מאוד.

נראה לי שבזה סיכמנו את הדיון? :xyxthumbs:

פורסם

לא, אני לא חושב  ::)

אני רוצה שתסביר לי במפורש איך זה משתלם לקחת מעבד שעולה 1800 שקל, בעוד שיש לך מעבד שעולה 400 שקל פחות בעל אותה מהירות השעון, וההבדל היחידי ביניהם הוא חצי מגה cache?  :bash::nono:

במילים אחרות, למה שאני אשלם לעזאזל עוד 400 שקל בשביל...  חצי מגה cache?  :smile1:

פורסם

קח מעבד venice core או 3000 או 3200 ולא תצטער.

אני בעצמי עם מעבד 3200 ואין לך מושג איזה תענוג המשחקים. (BF2, Doom3, HL2, Far cry ועוד רבים)

לא שווה לך להשקיע במעבד יקר במיוחד, כי רוב החישובים הגרפיים מתבצעים על הכרטיס מסך עצמו, ככה שתקנה מעבד כמו שאמרתי לך למעלה, שזה מעל ומעבר, ואת הכרטיס מסך תשפר בהפרש שנשאר.

פורסם

למה שלא תיקח דואל קור של אינטל ?

הרבה יותר משתלם לעתיד

פורסם

לא, אני לא חושב  ::)

אני רוצה שתסביר לי במפורש איך זה משתלם לקחת מעבד שעולה 1800 שקל, בעוד שיש לך מעבד שעולה 400 שקל פחות בעל אותה מהירות השעון, וההבדל היחידי ביניהם הוא חצי מגה cache?  :bash::nono:

במילים אחרות, למה שאני אשלם לעזאזל עוד 400 שקל בשביל...  חצי מגה cache?  :smile1:

כי זה מעבד אחר!

זאת לא גירסה אחרת לאותו מעבד זה מעבד אחר!!!!!!!!!!

יש לו מנה שונה פיצרים שונים!

קיצר אם יש לו כסף שיקנה 3700.

פורסם

כי זה מעבד אחר!

זאת לא גירסה אחרת לאותו מעבד זה מעבד אחר!!!!!!!!!!

יש לו מנה שונה פיצרים שונים!

קיצר אם יש לו כסף שיקנה 3700.

באילו פיצ'רים שונים מדובר??

אם יש לו כסף שיקנה בהחלט דואל קור, הרבה הרבה יותר טוב והרבה הרבה יותר מצדיק את המחיר.

אם אין כסף- ואתה אוברקלוקר, קח את ה- 3000 Venice זה הכי כדאי שיש! עם קירור טוב אתה יכול להגיע ל-2.6- 2.8 מהירויות שעון! משהו מטורף!

אם אתה לא יודע לעשות אוברקלוק (ואני מציע לך, פשוט תלמד)- ויש תקציב של 1600 ש"ח קח או את ה-3200 או ה-3500.

שניהם יהיו מצוינים.

אבל זה גם תלוי אם אתה קונה רק מעבד או מערכת מחשב שלמה. שאז כדאי לעשות את השיקול אם עדיף להשקיע את ה-600 שקל האלה בנפח זיכרון גדול יותר או כרטיס מסך יותר מתקדם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים