פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר אז מה לבסוף יותר טוב גומי H או גומי U ,ומה מחיר הגומי ובאיזה מידה אני צריך בערך? (אני עושה חלון)ועוד שאלה מאיזה חומר לעשות שבלונה? כאילו אני צריך תבנית בהתחלה לא?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אני אישית מעדיף את הגומי U, פחות מסורבל, יותר אסטתישבלונה למה?, לצורה שאתה הולך לחתוך בפח?אם כן פשוט תסמם את הצורה עם לורד, ותחתוך לפי הקווים בעזרת "דרמל" או "ג'גסו".
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר שמע אני מסתכל בגלריה של המודינג באתר ואני רואה שכל החלנות ממש ממש מדוייקים.איך עושים את זה? עם סרגל\?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים גומי u זה בשביל לחפות על קצוות לא משויפיםגומי h זה לחפות על קצוות לא משויפים וגם לחבר את הפרספקס לחלוןכדאי לתקרא תמדריך שיש באתר יעזור לך
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים תראה לנו תמונה לדוגמא ונגיד לך אם זה בגלל הגומי, יש גם עבודות ממש נקיות בלי גומי, ויש גם כאלה שקנו כבר מארז עם חלון מוכן.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אני אישית מעדיף את הגומי U, פחות מסורבל, יותר אסטתי שבלונה למה?, לצורה שאתה הולך לחתוך בפח? אם כן פשוט תסמם את הצורה עם לורד, ותחתוך לפי הקווים בעזרת "דרמל" או "ג'גסו". חחח קרעת אותי, תסמם לו את הצורה עם לורד, שמעתי באמת על אנשים שמסניפים לורדים. אם אתה רוצה שפחות יראו את הגומי אז לך על U ואם אתה כן רוצה שיראו את הגומי אז לך על H
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים יש לי מקלדת עם אותיות באנגלית בלבד ומדי פעם אני מפספס איזו אות ( ם' ממוקמת לייד ן') 8)
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים יש לי מקלדת עם אותיות באנגלית בלבד ומדי פעם אני מפספס איזו אות ( ם' ממוקמת לייד ן') 8)חחכמוני.עד שמתתרגלים..פותח הת'ארד - יש עוד תכנונים חוץ מצביעה\חלון?אגבאני ממליץ על הפוליקרבונט - עמיד יותר בפני שריטותועוד המלצהלכולם..מנסיון מראל תקנו את הפרספקס עם ה"ציפוי" השקוף, הוא הסוג הגרוע ביותר שעבדתי איתומתחמם בטירוףלאחר החיתוך, הוא ניתך, ונדבק שוב, ואז צריך לשבור אותואם יש לכם משורית צבעונית - כל הצבע ידבק על הפרספקסיוצא ממש מגעיל ולא אסטתי (או שזה רק המזל שלי.. :s05:
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים לא קרה לי אף פעם...נכון שהוא ניתך אבל אי אפשר להאשים אותו הוא חצי פלסטיק...
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים דווקא אני עבדתי על מהירות 3 בדרמל לא יודע כמה סל"ד זה... אבל הוא עבד עם ג'יגסו כי אין דיסקיות צבעוניות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.