פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים דרך אגב אם קורא משהו לכרטיס או לכל דבר אחר הפורום ואני לא אחראים לזה היה לי מאוד משעמם אז עשיתי מוד לכרטיס מסך שיש לי בבית,Radeon7000. אז ככה: מצרכים - כרטיס מסך (עדיף לעשות על ההכי טוב שיש בבית ) דבק סטיק או דבק מגע מאורר 80מ"מ וספרי צבע - איזה צבע שאתם אוהבים ולעבודה: לוקחים את הכרטיס מסך ומניחים אותו במקום שלא אכפת לכם שיתלכלך כשצובעים אותו: לאחר הצביעה מחכים כחצי שעה לשעה עד שהצבע יבש-אני החלטתי לצבוע בצבע כסף תוצאה: לאחר מכן לוקחים מאורר 80 מ"מ ודבק סטיק או כל דבק אחר: ומדביקים את המאורר על הליבה בצורה הכי טובה שאפשר מבלי שהמאורר ייפול תוצאה סופית:
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מגעיל בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעאני גם בטוח שהרסת את הכרטיס
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים צבעת את המגעים של הכרטיס??? :s07: ועוד בצבע מטאלי? :bash: בחרת בדרך ארוכה בשביל להרוס את הכרטיס. היית צריך לצבוע אותו בכחול ולזרוק אותו לים... 8)
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים א. האנשים פה בפורום יבשים כמו צנון וחסרי חוש הומור WHAT-SO-EVER.ב. לפותח הת'רד, זה היה אמור להיות מצחיק ומתוחכם, ובכן, זה לא זה ולא זה.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים א. האנשים פה בפורום יבשים כמו צנון וחסרי חוש הומור WHAT-SO-EVER.ב. לפותח הת'רד, זה היה אמור להיות מצחיק ומתוחכם, ובכן, זה לא זה ולא זה.מסכים לגמרי
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים א. האנשים פה בפורום יבשים כמו צנון וחסרי חוש הומור WHAT-SO-EVER.ב. לפותח הת'רד, זה היה אמור להיות מצחיק ומתוחכם, ובכן, זה לא זה ולא זה.אכן :-X
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים 1. פעם הבאה תדביק סלוטייפ על המגעים של ה AGP\PCI\PCIE.2. צריך לבדוק מראש שזה צבע לא מוליך.3. עדיף שהמאורר יזרוק אוויר על הכרטיס, ושיהיה מרווח יפה בין שניהם.4. לא יודע למה בכלל אני כותב את התשובה הזאת סתם תארד חסר אינקרוביזציה ומיותר בעליל.5. תחזרו כבר לבית ספר...יום טוב.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים 1. פעם הבאה תדביק סלוטייפ על המגעים של ה AGP\PCI\PCIE.2. צריך לבדוק מראש שזה צבע לא מוליך.3. עדיף שהמאורר יזרוק אוויר על הכרטיס, ושיהיה מרווח יפה בין שניהם.4. לא יודע למה בכלל אני כותב את התשובה הזאת סתם תארד חסר אינקרוביזציה ומיותר בעליל.5. תחזרו כבר לבית ספר...יום טוב.בדיוק!(יש לי את הליבה הזאת על מחזיק המפתחות :-X)
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים ווא רעיון טוב לעשות אותו מחזיק מפתחות פששש אני עושה אחד והמאוורר רק יחמם את הליבה כי העיגול האמצעי של המאוורר מסתיר את הליבה והמנוע של המאוורר גם מיתחמם מהחיכוך אז זה רק יתחמם יותר ויצע גועל חחלא חבל על הצבע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.