פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAMעכשיו יש לי 1 GBובבית שלי יש עוד סטיק של 512השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GBואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותםזה נכון?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים תפרט קצת איזה מערכת יש לך ולאיזה מערכת את ההולך לשדרג (ככה נוכל לעזור לך הרבה יותר).. ולפעמיים שאתה מרכיב זכרונות מיצרנים שונים (עם תיזמונים זהים/לא זהים) אז יש סיכוי שאולי יהיה בעיית תאימות והם יעשו בעיות (בדרך כלל לא אמורה להיות בעיות אבל..) ממה?? לשרוף אותם אם תתקין הכול בסדר (לא הפוך או משהו כזה) אין שום סיבה שתשרוף משהו (אז אל תקשיב סתם לאנשים..)..
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ממה?? לשרוף אותם אם תתקין הכול בסדר (לא הפוך או משהו כזה) אין שום סיבה שתשרוף משהו (אז אל תקשיב סתם לאנשים..).. אין שום אפשרות בעולם להכניס זכרונות הפוך הדרך היחידה לשרוף זכרונות זה לתת להם מתח גבוה ממה שהשבבים שלו מסוגלים לקבל (משתנה משבב לשבב) אבל חוץ מהלוחות של DFI LanParty NF4 ו Abit AN8 Ultra ו DFI Infinity NF4 אין לוחות שמסוגלים לשרוף זכרונות אבל ספק כוח ג'נרי שנותן פתאום ספייק חשמלי ב 3.3V (שממנו הזכרונות מקבלים מתח) מסוגל לשרוף אותם, ביחד עם עוד כמה דברים
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים תתפלא חבר של אבא שלי עשה את זה (אומנן בכוח מטורף אבל עשה) וככה שרף לעצמו את המחשב...
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אין שום אפשרות להכניס זכרונות הפוךאני יודע מה שאני אומרבלוח יש בליטה קטנה באחד הצדדים של הזכרונות (זכרונות DDR כולל DDR2)ובזכרון עצמו יש מגרעת קטנה שמתאימה לבליטה (המגרעת והבליטה לא נמצאים באמצע ככה שאי אפשר להכניס הפוך)כמו שאפשר לראות כאןוכאן
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אז כדי להוסיף עוד סטיק של 512 ? ויש לי עוד שאלה י ש SLIלכרטיסי AGP מהסוג של 6600gt??
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים רק בסוקט 939 צודק! אבל זה החדש אז אם הוא משדרג 99% שזה יהיה לסוקט הזה :
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אבל זה לא 3 סטיקים זה 2 1 של GBו1 אני רוצה לשים של 512 כול מה שרציתי לדעת זה אם כדי לשים את ה512 כי זה לא אותו מהירות כמו של הראישוןוהיה לי מעבד AMD 3500+ ולוח אםGIGABYTE GA-K8NSC 939
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים הוא יותר נכון דחף את הצפציק הזה ובקיצור הכול נלחץ בלחץ והוא גמר לעצמו על המחשב אבל עזוב עכשיו לפותח התרד אם הזיכרונות שלך לא באותה מהירות אז הם יעבדו על הסטיק עם המהירות הכי נמוכה (או לחילופין מה שהלוח תומך).. למשל אם הלוח שלך תומך עד 400MHZ ותשים 2 סטיקם של 400MHZ ועוד סטיק (3 במספר) של 333MHZ אז כול הזיכרונות יעבדו על 333MHZ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.