עבור לתוכן

משבש ראדר

Featured Replies

פורסם

נושא חשוב מאוד : לכל אלו שגם נוהגים.

יש שם שוטרים בחוץ עם רובה ממל"ז זה נקרא , והוא גורם להרבה שלילות בארץ .

ישנם משבשי רדאר למניהם אם עולים יקר מאוד .4000שח

העניין הוא האם אפשר להכין אחד בבית מכמה  רכבים ולחסוך המון כסף ולשמור על הרשיון

כי בגדול אם תופסים דווקא את הלו שנוסעים טוב .

זה שאלה לכול התותחים !!!

לא זה לא גלאי ראדר זה משבש יש גם גלאי ...

המשבש גורם להודעה של תקלה על הממלז של השוטר בעת נסיון התפיסה.

פורסם

אם אני לא טועה זה גלאי רדאר

פורסם

אתה מדבר פה על שני דברים שונים גלאי רדאר זה מכשיר קטן שיושב באוטו ומצפצץ לך לפני שיש גלאי בכביש המטרה שלו היא לגרום לך להאט וככה שלא יעצרו אותך על מהירות גבוהה ויש דבר שנקרא משבש רדאר (זה לא חוקי) זה מכשיר יקר עולה לשים אוטו באוטו 7000-8000 (יש כזה לדוד שלי) זה מכשיר שיושב בפגוש הקדמי והאחורי של האוטו הוא עושה שני דברים הדבר העיקרי הוא זה שהוא מגלה רדאר של משטרה ושולח לתוך הרדאר ממש שהוא עובר לידו קרון לייזר שבמקום שיופיע לשוטר המהירות שלך מופיע לו eror (השוטרים הבנתי ככה עלו על זה וכל פעם שמופיע להם EROR הם עושים מרדף אחרי המכונית מחרימים את האוטו!) בפגוש האחורי יש עוד מערכת שהיא נגד המצלמות זאת מערכת שקולטת את הפלאש של המצלמות תנועה שמצלמות ומחזירה באלפית השניה פלאש בחזרה וככה שהתמונות יוצאות יוצאת תמונה לבנה במקום שיראו את מספר האוטו

בקשר להכנת מכשיר כזה בבית אני לא חושב שזה הגיוני אני מדבר על המשבש לא על הגלאי כי זה מערכת גדולה ומסובכת

דרך אגב לידע כללי רכב שנמצא עם מערכת כזאת מוחרם!

אבל הסיכויים שיתפסו אותך הם נמוכים אז ככה שזה שווה את זה

פורסם

תירוץ עלוב. המכשיר הזה שימושי רק לאידיוטים שאוהבים לנהוג הרבה מעל המותר, לעשות עקיפות מימין, לא לאותת ולחצות רמזורים ברגע שהם מתחלים לאדום.

נהג נורמלי לעולם יתפס בלי סיבה, וגם אם יתפס, והוא באמת נורמלי, הרשיון שלו לא ישלל.

אז מספיק לנסות להתחמק מהמשטרה עם תירוצים טפשיים. לא שהמשטרה בארץ היא מבריקה, אבל ככה המצב...

פורסם

אם אתה ממש רוצה אני אנסה להסביר את הבסיס-

אתה צריך שהמשבש יקלוט את התדר של ממלז(וכמובן שידע להתחישב באפקט דופלר) וישלח את התדר ההופכי לו(תחשוב על גרף של מנוע אסינכרוני(

ואם אתה רוצה פיתרון יותר פשוט מאשר פלאש מהיר- זגוגית מסיטה. אני זכור ששבגאמבול הראו אחת כזאתי , זה זכוכית שאתה יכול לראות רק בתווך של 15 מעלות אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

שלום

הענין הוא האם ניתן להכין אחד כזה ע"י הבנה של המשבש עצמו .

זאת אומרת מספיק הסרטוט של המכשיר והרכיבים בפנים ואפשר לעשות משהו ,

אם יש למישהו ידע בנושא להגיב

ובנושא המראה זה נכון, אם מכוונים את הממלז לכיון המס מודל של הרכב ואז הממלז מקבל את הליזר בחזרה מימנו.

אז אם נתקין מראה שם זה יכול לשנות את כיון הלייזר.

אצלי זה לא ילך כי הרכב גבוה ,אבל אולי ברכב נמוך כמו "פורש" אוליי זה ילך.נמוך הכוונה שהליזר לא יכול לחזור מחלק אחר ברכב לא רק מהמודל.

טוב נא להמשיך לבדוק את העניין !!

לא לשכוח הנושא הזה הוא גורם מספר "אחד" לשלילות רשיון בישראל .

תודה.

פורסם

נו... הסברתי לך איך המשבש עובד

ומה הקשר לגובה של הרכב גם בגיפים השתמשו בזה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לך ימעפן

פורסם

גם הקפצה, גם קללות, גם ספאם...

ננעל.

vivo18, נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים