עבור לתוכן

איך להכין שלט למחשב?

Featured Replies

פורסם

שאלה תיאורתית, יש לי כרטיס טלויזיה ישן מאוד עם סנסור ושלט, האם יש אפשרות להסב את הסנסור כך שאוכל לשלוט בעזרת השלט על כל מיני תוכנות מולטימדיה כגון ווינאמפ ומדיה פלייר? מישהו ניסה כזה דבר?

ואם לא אפשרי, האם מוכרים שלטים למחשב וכמה בערך עולה עסק שכזה? :hat:

פורסם
  • מחבר

אוכל לקבל קישורים לפרוייקטים כאלו שנעשו? :smile1:

פורסם

לא מצאתי, אז תקנה את מה שאמרתי לך

למרות זאת שזה קצת יקר

פורסם

יש פה בפורום באחד הסטיקים מדריך.. אני עבדתי לפי המדריך הזה ויצא לי לא רע ביכלל..

לקנות? יש יותר פשוטים ממה שהראו לך.. במחירים של בין 50 ל 150 ש"ח.. אבל לדעתי לא משתלם כשאתה יכול לבנות בהשקעה של 30 שקלים גג..

בקשר להסבה של השלט של הכרטיס טלויזיה שלך.. יש לי גם כרטיס טלויזיה עם מקלט ושלט אבל משהו שם לא מתפקד כבר כמה שנים אז אני לא בדיוק זוכר איך זה פועל.. אבל בכל מקרה לא ניראה לי שאפשר וגם אם כן זה ניראה יותר מסובך מלבנות אחד לבד.

עריכה: המדריך פה הוא לחלק החומרתי.. לבניית המקלט.. אחרי שתחליט אם אתה הולך על זה תבקש ואני אביא לך מדריך אחר שגם כולל את החלק של התוכנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ראיתי את המדריך, ניראה מסובך מדי, אני חייל ואין לי הרבה זמן לפרוייקטים כאלה וגם לא ניראה לי שהייתי מצליח אם היה לי :screwy:

בכל אופן איפה ניתן למצוא סנסור למחשב? חיפשתי באתרי חנויות מחשבים ולא מצאתי  :nono:

פורסם

הפרויקט הזה ממש, ממש פשוט - לא סתם הוא נמצא תחת "מודינג בשעה".

בכל מקרה, אתה בטוח שלא מצאת בחנויות מחשבים? אני יודע שקיימים מקלטי IR בשוק, אני אברר מחר.

בכל מקרה, תנסה לחפש בחנויות אלקטרוניקה - לך תדע, אולי הם מחזיקים מקלטי IR מוכנים לשימוש במחשב.

פורסם
  • מחבר

טוב התבוננתי במדריך שוב, יכול להיות שאוכל לעשות את זה אבל מאיפה אני אמור להביא את כל החלקים האלה? (מהאינטרנט אני לא יכול לקנות)

כמו שציינתי יש לי סנסור ושלט של כרטיס טלויזיה, אין מצב שאפשר לקמבן משהו עם זה?

הרי אם השלט יכול לשלוט על תוכנת הטלויזיה למה שלא ישלוט על עוד דברים?

להלן תמונה:

07-10-05_0059.jpg

פורסם

הבניה ממש ממש ממש פשוטה!

לי אישית יש אחד ואני מרוצה מאוד!

תבנה מקלט IR ותתכנן את השלט שיש לך כבר שישלוט עליו

פורסם
  • מחבר

אפשר לבנות בעזרת המקלט IR שכבר יש לי? אני מניח שהוא כמו כל מקלט אחר, פשוט לפרק ולחבר מחדש. לא? :s05:

פורסם

לא נראה לי צריך קבל מסוים נגד דיודה ממיר מתח , זה שונה

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר אליי סינית :nixweiss: שוב אני שואל, מאיפה ניתן להשיג את כל הדברים האלו? :s05:

אכפת לך שנדבר באייסיקיו?

פורסם

גם לי יש סנסור ושלט מכרטיס טלויזיה...

האם אפשר להשתמש בו או לקנות אחר ....

מה עם החלק של התוכנה .. משהו יכול לפרסם את זה ...

תודה

פורסם

גם לי יש סנסור ושלט מכרטיס טלויזיה...

האם אפשר להשתמש בו או לקנות אחר ....

מה עם החלק של התוכנה .. משהו יכול לפרסם את זה ...

תודה

אתה צריך לבנות הכול מחדש בתוך המקלט אתה יכול להשתמש רק עם הקופסא שלו

פורסם

אתה צריך לבנות הכול מחדש בתוך המקלט אתה יכול להשתמש רק עם הקופסא שלו

בדיוק, אין לי בעיה, תתחבר אליי

כל מי שרוצה לבנות מקלט צריך לבנות מחדש!

את החלקים הנ"ל לא קשה להשיג בכל חנות אלקטרוניקה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים