עבור לתוכן

יש רק פיתרון אחד למי שיש כרטיס agp טוב ,ושרוצה לשדרג מבלי להחליף לוח אם

Featured Replies

פורסם

הדריוורים החדשים(סידרה 80)אמורים לתקן בדיוק את זה ולתת בSLI את כל ה200%!! :jump:

:lol: :lol: :lol: :lol:

dream dream dream, dreeeeeam

פורסם
  • מחבר

יופי שאתה לא משווה ברזולוציות נמוכות שמפעילים פילטרים ה6600GT מתרחבן ולא שווה כלום כנ"ל ברזולוציות גבוהות

צודק -ברזולוציה גבוהה   ו\או  פילטרים  מערך sli   של   6600gt    שווה לתחת  בשעה ש-6800gt   מתפקד מצוייין.

אבל ההבדל לא משתלם במחיר..

צודק ---קחו מחשב כיס וחשבו  כמה אתם משלמים תוספת מחיר עבור לוח תומך  sli  לעומת  לוח  ללא  sli

עכשיו  לסכום הזה תוסיפו מחיר של  2  6600gt

הסכום הכולל   שיוצא  גבוהה הרבה יותר   ממחירו של  6800gt   בודד  ,שגם יתן לכם תוצאות עדיפות בהרבה .

בכלל  , sli  זה גימיק מיותר בתכלית ,מבחן הזמן מוכיח  שתמיד עדיף  , הן מבחינת ביצועים והן מבחינת הוצאה כספית ללכת על    על שידרוג  כרטיס  המסך

פעם בשנתיים  ,שלוש לדור  עם  ליבה  מיתקדמת  יותר   .

יכולות OC לא משהוא בכלל

ובא נתערב שמעבדים ב M2 לא יעבדו או יעבדו בצורה צולעת ביותר ,

זה שיש הכנה לתושבת זה לא אומר כלום , מה שחשוב זה האם החברה התחייבה שכל המעבדים העתידיים ב M2  יעבדו ?

אתה חשדן ללא שום סיבה הגיונית , החברה כן התחייבה שכל המעבדים ב-socket  M2  יעבדו . החריץ המיוחד ניבנה בימיוחד  על פי הספיקציה  של m2

עם תמיכה מלאה בזיכרונות ddr2.

זה נכון שהוא לא   dfi  lan party

אולם אם תיבדוק ביקורות ברשת  כמו שאני עשיתי  , אתה תראה שהוא  לא נופל ממנו משמעותית ובסך הכול הוא   כן overclocker   טוב

וגירסאות ביוס   שייצאו בעתיד הקרוב  ישפרו עוד יותר  את היכולת הזאת ,שיתכן  ובסופו של דבר תיהיה עדיפה על רוב לוחות   nf4

וגם  אם לא  ,התוצאות   ,הכול כך צמודות ב-benchmarks   בשילוב עם   האפשרות   לשידרוג המעבד +המחיר המצחיק  הופכים את הלוח הזה למציאה אמיתית.

בהיתחשב  שהוא עולה רק   70$  ב-usa  , בארץ עדיין לא ניקבע מחירו   , אבל אם היבואן יפקיע מחירים וידרוש יותר מ-500  שח  ,אתם תמיד יכולים להזמין מ-usa   או  להוזלת המישלוחה      אפשר גם  מבריטניה  , שגם שם  הוא נימכר כמו לחמניות חמות  ,

כנראה שבכול זאת האנגלים  לא מטומטמים :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:.

בגלל שלוח אם לא שוקל הרבה   , חישוב זריז שאני עשיתי ב-muststop   העלה שעלות קנייתו והובלתו לארץ    לא עובר את ה-375  שח)

ואיך שלא הופכים  ומסובבים   את זה  , אתם חייבים     סוף כול סוף  להפנים    ולהודות     שאין  ,פשוט אין  ,שום אלטרנטיבה אחרת   לבעלי כרטיסי agp

טובים ,שלא כרוכה בהפסד כספי גדול   וטירחה  בשידרוג מיותר   ויקר  ל-nf4 +כרטיס pci-e.

אני אישית ,עד כמה שזה נישמע מגוחך , מרגיש במידה מסויימת ניבגד על  ידי  nvidia    שאחרי שהיא מכרה לי  ולמאות  אלפי אנשים אחרים  כרטיסי מסך  יקרים במימשק agp , היא לא טרחה לספק תאימות  לאחור באמצעות  הכללת slot  agp  לפחות בחלק  מדיגמי nf4 , בדומה למה שעשתה  uli  +asrock  

או לפחות לספק  מתאם  pci-e to agp   במחיר זול    (כמו ש-albatron  ניסתה לעשות עם  כרטיס ה- atop   שלה).

אז אני מציע לכול בעלי כרטיסי ה-agp  להראות ל-nvidia   מאיפה משתין הדג   ,  להצביע עם ארנקם  וללכת על הלוח הזה של asrock  (או כמובן לוחות של יצרניות אחרות שמבוססות על ה-chipsets  המצויינים  של uli)

הגיע הזמן קיבנימט , שיהיה כבר תחרות הולמת  לchipsets של  nvidia .

תחרות ,  בטווח הארוך  טובה  לנו בתור צרכנים   .

פורסם

מישהו פה בכלל מודע לזה שגם כרטיסים יותר חזקים מ-6600GT תומכים ב-SLI? מישהו יכול להראות כרטיס בודד שמביס 7800GTX SLI?

פורסם

לא. :P

פורסם

לא הבהרתי את עצמי טוב,

הכוונה להגדרות בביוס של HIGH   וLOW  , אני אישית מאד לא אוהב את זה, אולי גרסאות ביוס אחרות ישפרו את זה

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524&p=4

כדי לבסס את הדברים שלך, אבל אפשר בבקשה לינק להתחייבות של החברה שהמעבדים העתידיים ב M2 יעבדו ?

פורסם
  • מחבר

מישהו פה בכלל מודע לזה שגם כרטיסים יותר חזקים מ-6600GT תומכים ב-SLI? מישהו יכול להראות כרטיס בודד שמביס 7800GTX SLI?

צודק אבל צריך להיות פסיכי או בעל כיסים עמוקים מאוד בשביל לקנות 2 של 7800GTX היות וקודם כול הם יקרים רצח , ושנית כול לא קיימת שום תוכנה שיכולה לנצל כוח עיבוד גרפי שכזה , במילים אחרות ביזבוז כסף מוחלט , מפני שעד שיהיו תוכנות שכאלה ,הכרטיסים האלו יעלו כמו שעולה היום mx gforce 440.

כול ההגיון של sli , אם יש בכלל כזה , הוא לקנות כרטיס תקציבי וכעבור נגיד שנה כאשר הביצועים לא יהיו מספקים ,להוסיף עוד כרטיס תקציבי

(לדוגמא 6600gt וכעבור שנה עוד 6600gt )

בתיאורייה זה נכון ,אבל בתכלס לא , היות ובסופו של דבר ,כפי שהוכח באין ספור benchmarks, הביצועים של 2 gt 6600 במערך sli נופלים בהרבה ביחס לכרטיס בודד של 6800gt ,גם עולים יותר כסף וגם מחייבים לוח sli יקר.

המסקנה שעדיף לקחת לוח אם זול יחסית ללא sli ,ואת הכסף שניחסך להשקיע בכרטיס מסך חזק , אבל בשום פנים ואופן לא בהכי חזק מפני שתוספת הביצועים הקטנה לא מצדיקה את עלותה (לדוגמא 6800ultra מול 6800gt)

לא הבהרתי את עצמי טוב,

הכוונה להגדרות בביוס של HIGH   וLOW  , אני אישית מאד לא אוהב את זה, אולי גרסאות ביוס אחרות ישפרו את זה

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524&p=4

כדי לבסס את הדברים שלך, אבל אפשר בבקשה לינק להתחייבות של החברה שהמעבדים העתידיים ב M2 יעבדו ?

תגיד אחי , אתה נכה מילחמה ואין לך אצבעות

מה אני נראה לך גננת?

תריץ חיפוש באתר של asrock +uli

אני ראיתי את זה מוזכר שם

asrock +uli הם חברות רציניות אמינות ובעלות מוניטין בעולם הגדול

העובדה שהם לא מוכרים בארץ בגלל שהיבואן אימפוטנט ,לא צריכה לשלול אותם על הסף

החריץ המיוחד הזה שנועד לכרטיס שידרוג תוכנן ויוצר בתיאום עם amd ובהתאם לרוחב הפס הנידרש ממעבד ששכזה

החריץ הזה הוא לא ,אני מדגיש לא pci וגם לא pci-express x16.

asrock +uli לא עושים פולישטיקים כאלו כמו שחברות אחרות עושות (כמו חריץ agp מסורס שערוץ התיקשורת שלו עם המעבד והזיכרון מיתבצע דרך ערוץ pci בילבד )

ודרך אגב אני מסכים איתך כשאתה אומר ''הכוונה להגדרות בביוס של HIGH וLOW , אני אישית מאד לא אוהב את זה, אולי גרסאות ביוס אחרות ישפרו את זה ''

זה באמת לא אידיאלי ,וגם אני הייתי מעדיף גמישות רבה יותר

אבל מצד שני ,במיבחן התוצאה הסופי הלוח הזה הוא overclock טוב למדי

אתה לא יכול לצפות מלוח חדש דנדש את כול התכונות שאתה כבר רגיל אליהן בלוחות הוותיקים של nf4

אל תישכח שגם ללוחות nf4 כשהם יצאו לראשונה לשוק ,היו מחלות ילדות שניפתרו עם הזמן

אם כרגע הלוח הזה מציג ביצועים כמעט זהים ללוחות nf4 , בכול הפרמטרים החשובים לגיימר , אז ניתן להניח כמעט בוודאות שעם עידכוני ביוס עתידיים, הפוטנציאל המלא, של הלוח הזה יבוא לידי מימוש ואזי הוא יעבור בביצועיו את טובי לוחות ה- nforce 4

comprendo amigo?

פורסם

צודק אבל צריך להיות פסיכי או  בעל  כיסים עמוקים מאוד בשביל לקנות 2  של  7800GTX    היות וקודם כול הם יקרים רצח ,  ושנית כול    לא קיימת שום תוכנה שיכולה לנצל כוח עיבוד גרפי שכזה ,  במילים אחרות ביזבוז כסף  מוחלט  , מפני שעד  שיהיו תוכנות שכאלה ,הכרטיסים האלו יעלו כמו  שעולה היום    mx  gforce    440.

כול ההגיון של sli  , אם יש בכלל    כזה ,  הוא לקנות  כרטיס  תקציבי  וכעבור נגיד  שנה  כאשר  הביצועים לא יהיו מספקים ,להוסיף עוד כרטיס תקציבי

(לדוגמא  6600gt    וכעבור שנה  עוד  6600gt    )

בתיאורייה זה נכון  ,אבל בתכלס  לא  ,  היות ובסופו של דבר ,כפי שהוכח באין ספור  benchmarks,  הביצועים של 2    gt 6600    במערך sli  נופלים בהרבה ביחס לכרטיס בודד של  6800gt  ,גם עולים יותר כסף  וגם מחייבים  לוח sli    יקר.

המסקנה שעדיף לקחת  לוח אם זול יחסית  ללא sli  ,ואת הכסף שניחסך  להשקיע  בכרטיס מסך  חזק ,  אבל בשום פנים ואופן  לא  בהכי חזק  מפני שתוספת הביצועים הקטנה לא מצדיקה  את עלותה  (לדוגמא  6800ultra    מול  6800gt)

אתה כל כך טועה... תנסה להריץ F.E.A.R על ההגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים ועל הכי גבוה, תוכל לעשות את זה רק עם 2 כרטיסי 7800GTX, כדי שזה יהיה ממש ממש חלק. ---> אז הנה לך "תוכנה" שדורשת שני כרטיסים כאלה...

פורסם

asta

תגיד לי לא נמאס לך להמליץ על לוח שהדרך היחידה להשיג אותו זה דרך משלוח מחו"ל ואיבוד אחריות?

לוח טוב, כן

לוח זול, כן

אפשרויות שדרוג טובות, כן

אבל זה עדיין לא דורש להיות פאנבוי שלו

פורסם

אתה כל כך טועה... תנסה להריץ F.E.A.R על ההגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים ועל הכי גבוה, תוכל לעשות את זה רק עם 2 כרטיסי 7800GTX, כדי שזה יהיה ממש ממש חלק. ---> אז הנה לך "תוכנה" שדורשת שני כרטיסים כאלה...

אני בטוח שGTX 1 עם קצת OC יחזיק את זה מצויין :xyxthumbs:

כמובן זה גם תלוי על איזה רזולוציה אתה רוצה להריץ את FEAR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים