פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים הדריוורים החדשים(סידרה 80)אמורים לתקן בדיוק את זה ולתת בSLI את כל ה200%!! :lol: :lol: dream dream dream, dreeeeeam
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר יופי שאתה לא משווה ברזולוציות נמוכות שמפעילים פילטרים ה6600GT מתרחבן ולא שווה כלום כנ"ל ברזולוציות גבוהות צודק -ברזולוציה גבוהה ו\או פילטרים מערך sli של 6600gt שווה לתחת בשעה ש-6800gt מתפקד מצוייין. אבל ההבדל לא משתלם במחיר.. צודק ---קחו מחשב כיס וחשבו כמה אתם משלמים תוספת מחיר עבור לוח תומך sli לעומת לוח ללא sli עכשיו לסכום הזה תוסיפו מחיר של 2 6600gt הסכום הכולל שיוצא גבוהה הרבה יותר ממחירו של 6800gt בודד ,שגם יתן לכם תוצאות עדיפות בהרבה . בכלל , sli זה גימיק מיותר בתכלית ,מבחן הזמן מוכיח שתמיד עדיף , הן מבחינת ביצועים והן מבחינת הוצאה כספית ללכת על על שידרוג כרטיס המסך פעם בשנתיים ,שלוש לדור עם ליבה מיתקדמת יותר . יכולות OC לא משהוא בכלל ובא נתערב שמעבדים ב M2 לא יעבדו או יעבדו בצורה צולעת ביותר , זה שיש הכנה לתושבת זה לא אומר כלום , מה שחשוב זה האם החברה התחייבה שכל המעבדים העתידיים ב M2 יעבדו ? אתה חשדן ללא שום סיבה הגיונית , החברה כן התחייבה שכל המעבדים ב-socket M2 יעבדו . החריץ המיוחד ניבנה בימיוחד על פי הספיקציה של m2 עם תמיכה מלאה בזיכרונות ddr2. זה נכון שהוא לא dfi lan party אולם אם תיבדוק ביקורות ברשת כמו שאני עשיתי , אתה תראה שהוא לא נופל ממנו משמעותית ובסך הכול הוא כן overclocker טוב וגירסאות ביוס שייצאו בעתיד הקרוב ישפרו עוד יותר את היכולת הזאת ,שיתכן ובסופו של דבר תיהיה עדיפה על רוב לוחות nf4 וגם אם לא ,התוצאות ,הכול כך צמודות ב-benchmarks בשילוב עם האפשרות לשידרוג המעבד +המחיר המצחיק הופכים את הלוח הזה למציאה אמיתית. בהיתחשב שהוא עולה רק 70$ ב-usa , בארץ עדיין לא ניקבע מחירו , אבל אם היבואן יפקיע מחירים וידרוש יותר מ-500 שח ,אתם תמיד יכולים להזמין מ-usa או להוזלת המישלוחה אפשר גם מבריטניה , שגם שם הוא נימכר כמו לחמניות חמות , כנראה שבכול זאת האנגלים לא מטומטמים :beerchug: :beerchug: :beerchug: . בגלל שלוח אם לא שוקל הרבה , חישוב זריז שאני עשיתי ב-muststop העלה שעלות קנייתו והובלתו לארץ לא עובר את ה-375 שח) ואיך שלא הופכים ומסובבים את זה , אתם חייבים סוף כול סוף להפנים ולהודות שאין ,פשוט אין ,שום אלטרנטיבה אחרת לבעלי כרטיסי agp טובים ,שלא כרוכה בהפסד כספי גדול וטירחה בשידרוג מיותר ויקר ל-nf4 +כרטיס pci-e. אני אישית ,עד כמה שזה נישמע מגוחך , מרגיש במידה מסויימת ניבגד על ידי nvidia שאחרי שהיא מכרה לי ולמאות אלפי אנשים אחרים כרטיסי מסך יקרים במימשק agp , היא לא טרחה לספק תאימות לאחור באמצעות הכללת slot agp לפחות בחלק מדיגמי nf4 , בדומה למה שעשתה uli +asrock או לפחות לספק מתאם pci-e to agp במחיר זול (כמו ש-albatron ניסתה לעשות עם כרטיס ה- atop שלה). אז אני מציע לכול בעלי כרטיסי ה-agp להראות ל-nvidia מאיפה משתין הדג , להצביע עם ארנקם וללכת על הלוח הזה של asrock (או כמובן לוחות של יצרניות אחרות שמבוססות על ה-chipsets המצויינים של uli) הגיע הזמן קיבנימט , שיהיה כבר תחרות הולמת לchipsets של nvidia . תחרות , בטווח הארוך טובה לנו בתור צרכנים .
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מישהו פה בכלל מודע לזה שגם כרטיסים יותר חזקים מ-6600GT תומכים ב-SLI? מישהו יכול להראות כרטיס בודד שמביס 7800GTX SLI?
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים לא הבהרתי את עצמי טוב,הכוונה להגדרות בביוס של HIGH וLOW , אני אישית מאד לא אוהב את זה, אולי גרסאות ביוס אחרות ישפרו את זה http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524&p=4 כדי לבסס את הדברים שלך, אבל אפשר בבקשה לינק להתחייבות של החברה שהמעבדים העתידיים ב M2 יעבדו ?
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר מישהו פה בכלל מודע לזה שגם כרטיסים יותר חזקים מ-6600GT תומכים ב-SLI? מישהו יכול להראות כרטיס בודד שמביס 7800GTX SLI?צודק אבל צריך להיות פסיכי או בעל כיסים עמוקים מאוד בשביל לקנות 2 של 7800GTX היות וקודם כול הם יקרים רצח , ושנית כול לא קיימת שום תוכנה שיכולה לנצל כוח עיבוד גרפי שכזה , במילים אחרות ביזבוז כסף מוחלט , מפני שעד שיהיו תוכנות שכאלה ,הכרטיסים האלו יעלו כמו שעולה היום mx gforce 440.כול ההגיון של sli , אם יש בכלל כזה , הוא לקנות כרטיס תקציבי וכעבור נגיד שנה כאשר הביצועים לא יהיו מספקים ,להוסיף עוד כרטיס תקציבי (לדוגמא 6600gt וכעבור שנה עוד 6600gt )בתיאורייה זה נכון ,אבל בתכלס לא , היות ובסופו של דבר ,כפי שהוכח באין ספור benchmarks, הביצועים של 2 gt 6600 במערך sli נופלים בהרבה ביחס לכרטיס בודד של 6800gt ,גם עולים יותר כסף וגם מחייבים לוח sli יקר.המסקנה שעדיף לקחת לוח אם זול יחסית ללא sli ,ואת הכסף שניחסך להשקיע בכרטיס מסך חזק , אבל בשום פנים ואופן לא בהכי חזק מפני שתוספת הביצועים הקטנה לא מצדיקה את עלותה (לדוגמא 6800ultra מול 6800gt)לא הבהרתי את עצמי טוב,הכוונה להגדרות בביוס של HIGH וLOW , אני אישית מאד לא אוהב את זה, אולי גרסאות ביוס אחרות ישפרו את זה http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524&p=4 כדי לבסס את הדברים שלך, אבל אפשר בבקשה לינק להתחייבות של החברה שהמעבדים העתידיים ב M2 יעבדו ?תגיד אחי , אתה נכה מילחמה ואין לך אצבעותמה אני נראה לך גננת?תריץ חיפוש באתר של asrock +uli אני ראיתי את זה מוזכר שםasrock +uli הם חברות רציניות אמינות ובעלות מוניטין בעולם הגדול העובדה שהם לא מוכרים בארץ בגלל שהיבואן אימפוטנט ,לא צריכה לשלול אותם על הסףהחריץ המיוחד הזה שנועד לכרטיס שידרוג תוכנן ויוצר בתיאום עם amd ובהתאם לרוחב הפס הנידרש ממעבד ששכזההחריץ הזה הוא לא ,אני מדגיש לא pci וגם לא pci-express x16.asrock +uli לא עושים פולישטיקים כאלו כמו שחברות אחרות עושות (כמו חריץ agp מסורס שערוץ התיקשורת שלו עם המעבד והזיכרון מיתבצע דרך ערוץ pci בילבד )ודרך אגב אני מסכים איתך כשאתה אומר ''הכוונה להגדרות בביוס של HIGH וLOW , אני אישית מאד לא אוהב את זה, אולי גרסאות ביוס אחרות ישפרו את זה ''זה באמת לא אידיאלי ,וגם אני הייתי מעדיף גמישות רבה יותראבל מצד שני ,במיבחן התוצאה הסופי הלוח הזה הוא overclock טוב למדיאתה לא יכול לצפות מלוח חדש דנדש את כול התכונות שאתה כבר רגיל אליהן בלוחות הוותיקים של nf4אל תישכח שגם ללוחות nf4 כשהם יצאו לראשונה לשוק ,היו מחלות ילדות שניפתרו עם הזמןאם כרגע הלוח הזה מציג ביצועים כמעט זהים ללוחות nf4 , בכול הפרמטרים החשובים לגיימר , אז ניתן להניח כמעט בוודאות שעם עידכוני ביוס עתידיים, הפוטנציאל המלא, של הלוח הזה יבוא לידי מימוש ואזי הוא יעבור בביצועיו את טובי לוחות ה- nforce 4comprendo amigo?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים צודק אבל צריך להיות פסיכי או בעל כיסים עמוקים מאוד בשביל לקנות 2 של 7800GTX היות וקודם כול הם יקרים רצח , ושנית כול לא קיימת שום תוכנה שיכולה לנצל כוח עיבוד גרפי שכזה , במילים אחרות ביזבוז כסף מוחלט , מפני שעד שיהיו תוכנות שכאלה ,הכרטיסים האלו יעלו כמו שעולה היום mx gforce 440.כול ההגיון של sli , אם יש בכלל כזה , הוא לקנות כרטיס תקציבי וכעבור נגיד שנה כאשר הביצועים לא יהיו מספקים ,להוסיף עוד כרטיס תקציבי (לדוגמא 6600gt וכעבור שנה עוד 6600gt )בתיאורייה זה נכון ,אבל בתכלס לא , היות ובסופו של דבר ,כפי שהוכח באין ספור benchmarks, הביצועים של 2 gt 6600 במערך sli נופלים בהרבה ביחס לכרטיס בודד של 6800gt ,גם עולים יותר כסף וגם מחייבים לוח sli יקר.המסקנה שעדיף לקחת לוח אם זול יחסית ללא sli ,ואת הכסף שניחסך להשקיע בכרטיס מסך חזק , אבל בשום פנים ואופן לא בהכי חזק מפני שתוספת הביצועים הקטנה לא מצדיקה את עלותה (לדוגמא 6800ultra מול 6800gt)אתה כל כך טועה... תנסה להריץ F.E.A.R על ההגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים ועל הכי גבוה, תוכל לעשות את זה רק עם 2 כרטיסי 7800GTX, כדי שזה יהיה ממש ממש חלק. ---> אז הנה לך "תוכנה" שדורשת שני כרטיסים כאלה...
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים astaתגיד לי לא נמאס לך להמליץ על לוח שהדרך היחידה להשיג אותו זה דרך משלוח מחו"ל ואיבוד אחריות?לוח טוב, כןלוח זול, כןאפשרויות שדרוג טובות, כןאבל זה עדיין לא דורש להיות פאנבוי שלו
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אתה כל כך טועה... תנסה להריץ F.E.A.R על ההגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים ועל הכי גבוה, תוכל לעשות את זה רק עם 2 כרטיסי 7800GTX, כדי שזה יהיה ממש ממש חלק. ---> אז הנה לך "תוכנה" שדורשת שני כרטיסים כאלה... אני בטוח שGTX 1 עם קצת OC יחזיק את זה מצויין כמובן זה גם תלוי על איזה רזולוציה אתה רוצה להריץ את FEAR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.