עבור לתוכן

יש רק פיתרון אחד למי שיש כרטיס agp טוב ,ושרוצה לשדרג מבלי להחליף לוח אם

Featured Replies

פורסם

תקשיבו לי טוב טוב ועזבו את ה-fanboys וה-junkies של nvidia :

יש רק פיתרון אחד בלבד למי שיש כרטיס agp טוב , ושרוצה לשדרג את המערכת מבלי לרכוש כרטיס מסך מיותר ויקר במימשק pci-express (שנכון לעכשיו לא נותן שום יתרון כולשהוא לעומת מימשק agp ) והוא הלוח המצויין של חברת asrock (חברה בת של asus) :

939dual-sata-2

אמור להגיע לארץ בעוד כשבועיים

תריצו חיפוש בפורום זה ובגוגל ואתה כבר תבינו הכול לבד בעצמכם.........

קבלו לינק לשם התחלה :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?top

לוח שיש עליו גם חריץ agp איכותי אמיתי ולא מסורס וגם pci-express x16 מצויין

במחיר מצחיק של 70$ (בארץ כ-500 שח) קונים לוח עם ביצועים כמעט זהים ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp +אפשרות לשדרג בעתיד ל-כרטיס pci-express בזכות חריץ pci-express פנוי.

הלוח הזה נימכר היטב בהרבה אתרים באנגליה ובארצות הברית במחירים מצחיקים של 70$ , ולמי שאין סבלנות לחכות עד שיגיע לארץ ניתן להזמין אותו מחול.

גם אם משלמים מעמ ודמי משלוח (+-150שח) זה עדיין יצא זול יחסית (פחות מ-500 שח בסך הכול) עבור לוח שקורע את הלוחות שמבוססים על nf3 , kt800pro ונותן ב- benchmarks תוצאות דומות לאלו של לוחות מבוססי nforce4.

הלוח הוא :http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm

אין שום ספק שזה הלוח האידיאלי להרבה אנשים שכבר יש להם כרטיסי agp טובים בזכות העובדה שיש בו גם agp איכותי , וגם pci-express x16 מצויין וגם אפשרות לשדרג למעבד העתידי M2 של amd ( שיצא לשוק בשנה הבאה ) ולזיכרונות ddr2 , וכול זאת ללא הטירחה והעלויות שכרוכות בהחלפת לוח אם.

פורסם

אתה עובד ב TZAG-ELITA?

פורסם

נו אז?!...אין לו SLI אם הוא היה SLI+AGP אז כן זה היה יכול להיות פצצה :screwy:

פורסם

ולא יתמוך ב 64X2

פורסם

אתה עובד ב TZAG-ELITA?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

[integral

קודם כול ,אני נעלבתי  מההערה  שלך

בעבר במיספר פעמים  יצא לנו  לדון בנושאים שונים ועשית עלי רושם אינטליגנטי   ושנית כול

אם תיבדוק  בהודעות הקודמות שלי אתה תבין בעצמך  שלא , ושאין לי שום מניעים ניסתרים .המעביד היחידי שלי הוא ההגיון  ולמעשה אני נימצא באותה סירה

היות  ואני  ''תקוע "  עם 6800gt   מצויין    ולוח אם  שה-slot agp   שלו נידפק

אבל בניגוד להרבה אנשים כאן  ,אני לעולם לא סוגד  לשום מותג  או חברה   ואני תמיד שומר על ראש פתוח

ותמיד מחפש את מקסימום התמורה   ,במינימום כסף

זה מעלה לי את הסעיף ,כאשר  כול פעם מחדש ממליצים בפורום הזה  , לאנשים ששמו את מיטב כספם על כרטיס agp  יקר , ושרוצים לשדרג   על   האופצייה  היקרה ביותר  והפחות מישתלמת עבורם  של מכירת הכרטיס  המעולה שיש להם , בהפסד גדול   וקניית לוח nf4 +כרטיס pci-express

, שניהם  יקרים  , מיותרים ולא נותנים תמורה הולמת לכסף.

ולא יתמוך ב 64X2

למה לדבר שטויות  ?  תקרא את הנתונים של הלוח   ותראה  שהוא תומך

נו אז?!...אין לו SLI אם הוא היה SLI+AGP אז כן זה היה יכול להיות פצצה :screwy:

sli  זה  בולשיט

עדיף פשוט לשים   כרטיס חזק הרבה יותר  מאשר לשים  2 כרטיסים חלשים

לדוגמא  6800gt    קורע     2    של     6600gt   ב-sli     ועולה הרבה פחות    (בעיקר אם לוקחים בחשבון את המחיר של לוחות  sli)

פורסם

:) לא התכוונתי לפגוע :) MY APPOLOGIES

נכון הוא תומך ב 64X2. טעות שלי.

ידוע ש ASROCK מתמחים בקומבינות חכמות. אבל, לפעמים יש פינות לא סגורות בקומבינות שלהם. לא בדקתי לגבי הלוח הזה ספציפית.

פורסם

יכולות OC לא משהוא בכלל

ובא נתערב שמעבדים ב M2 לא יעבדו או יעבדו בצורה צולעת ביותר ,

זה שיש הכנה לתושבת זה לא אומר כלום , מה שחשוב זה האם החברה התחייבה שכל המעבדים העתידיים ב M2  יעבדו ?

פורסם

יכולות OC לא משהוא בכלל

ובא נתערב שמעבדים ב M2 לא יעבדו או יעבדו בצורה צולעת ביותר ,

זה שיש הכנה לתושבת זה לא אומר כלום , מה שחשוב זה האם החברה התחייבה שכל המעבדים העתידיים ב M2 יעבדו ?

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524&p=8

למה להגיד סתם?

ולפןתח הת'רד הנימה שלך באמת לא במקום

לא יודע למי כיוונת אותה

"אהבתי" במיוחד את

תקשיבו לי טוב טוב ועזבו את ה-fanboys וה-junkies של nvidia

ממש הרגשת שגילית את אמריקה

פורסם

אגב מה הקשר של NVIDIA לכל זה? :silly:

וגם SLI זה בכלל לא בולשיט וברוב המבחנים 6600GT SLI יותר חזק מי 6800GT.....ואיפה שהוא יותר חזק אז בהרבה!!

דוגמה 7800GTX מקבל באיזה שהו מבחן 70 אז הSLI שלו יקבל כ120 וזה הבדל גדול!!

:screwy::smile1::screwy:

פורסם

אבל ההבדל לא משתלם במחיר..

פורסם

וגם SLI זה בכלל לא בולשיט וברוב המבחנים 6600GT SLI יותר חזק מי 6800GT.....ואיפה שהוא יותר חזק אז בהרבה!!

דוגמה 7800GTX מקבל באיזה שהו מבחן 70 אז הSLI שלו יקבל כ120 וזה הבדל גדול!!

:screwy::smile1::screwy:

יופי שאתה לא משווה ברזולוציות נמוכות שמפעילים פילטרים ה6600GT מתרחבן ולא שווה כלום כנ"ל ברזולוציות גבוהות

פורסם

אבל ההבדל לא משתלם במחיר..

הדריוורים החדשים(סידרה 80)אמורים לתקן בדיוק את זה ולתת בSLI את כל ה200%!! :jump:

פורסם

שנווידיה מייצרים את צ'יפסטי NFORCE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים