פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אם תוכל לערוך את התמונה למה שאתה מתכוון זה יהיה טוב.. --"אסף והמספריים"--אדוארד
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים חחחח אתה לא נורמלי... זה לא מספרי פח, זאת מזמרה.... אין לי מושג איך הצלחת לחתוך ככה עם מזמרה... מגיע לך על זה חחחח בהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר חחחח אתה לא נורמלי... זה לא מספרי פח, זאת מזמרה.... אין לי מושג איך הצלחת לחתוך ככה עם מזמרה... מגיע לך על זה חחחח בהצלחה מזמרה אמנם דומה למספרי פח שלי אבל מה שיש לי זה מספרי פח.. ורק שתדע,יש כמה סוגי של מספרי פח.. בכל מקרה,אני מתחיל לעבוד כרגע על חלון בגג... עדכון: חלון בגג.. מה דעתכם?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים חיתוך נקי יצא נחמד חוץ מהקטע שיצא לך קצת עקום (סמנתי לך בתמונה תיישר אותו..)...ואני מקווה שאתה מכסה אותו עם גומי או משהו בכיוון..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים הגג היה עים מיספרים? עים כן אוממממממממממממממממממן יאוו הדרמל האנושי אבל עים לא גם טוב חח בהצלחה בהמשך
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים אמרתי כבר שיש לך כישרון למספרי פח?!לא רע בכלל (קצת שיוף,בעיקר בקטע למעלה)וזה יצא מושלם!או לחילופין גומי..מה הלאה?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים זה היה כן במיספריים יוווו איזה ידים של אומן תראה את המיספריים שוב אני חייב ליראות איך זה לא מעקם לך
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים בחור, זה נראה טוב :xyxthumbs: רק סבא שלי חותך יותר טוב עם מספרי פח (ותאמין לי, הוא חותך מדהים עם מספרי פח. הייתי בשוק)
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר בחור, זה נראה טוב :xyxthumbs: רק סבא שלי חותך יותר טוב עם מספרי פח (ותאמין לי, הוא חותך מדהים עם מספרי פח. הייתי בשוק) מור,לא יפה להשוות אותי לסבא שלך.. (LOL).. עדכון בקרוב.. היום התחלתי לשייף את החורים שעשיתי...עידכונים בקרוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.