פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים זה רק נראה אותו דבר, אל תנסה לחתוך עם מספרי גינה פח...מספרי פח חותכים יפה אבל מעקמים את הסבתא של הפח, אחרי החיתוך צריך ליישר המון וגם אז לא תמיד זה חוזר להיות פלטה.אסף כבר למד לעבוד יפה עם המספריים האלה, אבל החיתוכים הראשונים שלו היו... הרבה פחות (:בכל מקרה עבודה יפה, הגריל כרגע לא נראה עם המון פוטנציאל אבל אולי אני אופתע (:בהצלחה, ודיי להחליף כל שבוע מארז!!
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים רק אני מחילף מארזים כמו תחתונים t lan fireמארז גנריועכשיו יגיע subman transform
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים רק אני מחילף מארזים כמו תחתונים t lan fireמארז גנריועכשיו יגיע subman transform אז תקנה אחד נורמלי לא יהיה סיבה להחליף, גם אני הייתי מעיף ג'נרי ו-lanfire אבל חראם על הכסף לקנות אותם מראש...
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אתה פשוט אומן עם מספרי פח.. אגב באמת צריך רק מארז אחד.. (אצלי זה הTT XUPER TOWER, שעושה את עבודתו נאמנה..)
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים זה באמת יצא יפה המיספרים של הגינה שלי הם של פח פדיחה חח טוב זה חותך אלומניום כמו כלום אבל פלדה קצת קשה ואתה אומן
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר עדכון.. התחלתי בחיתוך החלון,כמובן חייב שיוף.. מה דעתכם על זה בנתיים?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים נחמד מאוד, אני מציע להרחיב אותו שמאלה.. מסביב לידית, ולהשים מאורר למטה מצד ימין
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר נחמד מאוד, אני מציע להרחיב אותו שמאלה.. מסביב לידית, ולהשים מאורר למטה מצד ימין אם תוכל לערוך את התמונה למה שאתה מתכוון זה יהיה טוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.