פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים שלום אנשים שנה טובה, תיהיו טוביםרונדר במאיה7 עם FG ו HDRIמקווה שתאהבו[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים יפה יפה..הבעיה היחידה שהתפוח שלך ויש עוד כמה חלקים שהם מפוקסלים כאלה איך אני יסביר למשל תפוח צריך להיות חלק והוא כזה מרובעים מרובעים אצלך ויש עוד כמה כאלה קטעים שזה לא ממש חלק אבל חוץ מזה סבבה..
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים כי יש לו FX5600! זה כרטיס מסך עלוב לגרפקאי,אני לא יודע אם עוד מחזיקים דבר כזה...
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים זה לא קשור לכרטיס מסך.אם הוא היה מגביר את ה- Mesh Smooth (ככה זה נקרא ב- MAX) אז התפוח היה נראה קצת יותר חלק. חוץ מזה ה- Bump Mapping ששמת לתפוח יצא מצוין.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים סה"ך נראה מאוד יפה, במיוחד התפוח והצנצנת.יש משהו בקורות העץ שגורם להן להיראות חלקות מדי (זה displacement או bump?)ולא נעים לי להגיד, אבל הכתב הזכיר לי חלזונות הרבה יותר מאשר דבש.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר סה"ך נראה מאוד יפה, במיוחד התפוח והצנצנת.יש משהו בקורות העץ שגורם להן להיראות חלקות מדי (זה displacement או bump?)ולא נעים לי להגיד, אבל הכתב הזכיר לי חלזונות הרבה יותר מאשר דבש.תודההקורות בbumpובקשר לכתב אתה צודק ב100%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.