עבור לתוכן

שאלה בקשר לבנית פאנל אודיו קידמי :D

Featured Replies

פורסם

אני בונה פאנל של אודיו קידמי

וכמו שאתם רואים בתמונה זה המבנה של החיבור של האודיו הקידמי בלוח אצלי

הקטע שיש דברים שאין לי מושג לאן לחבר כמו

MIC BIAS

POWER

RESERVED

GND

מישהו יכול לעזור??

מצורפת תמונה של סדר החיבורים שעשיתי שהעתקתי מהלוח

תודה לכל מי שיש לו מושג :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לא אהבתי את המדריך :/

זה דרך ערבית לעשות את זה

אם יש דרך יפה פשוט לחבר את זה דרך הבורד

למה לא לעשות ככה?

אני רק צריך שמישהו יסביר לי על 4 החיבורים האלה ואני מסודר!

תודה.. בבקשה תעזרוווווו

פורסם

חשבת פעם לקנות 4 מעריכים , לחבר אותם לכניסות ולהעביר אותם דרך חור בחזרה לתוך המחשב ומשם לפאנל הקידמי?

פורסם

בעקרון המידע הזה אמור להיות כתוב בחוברת של הלוח שלך.

POWER

GND

לכאן מתחבר מתג ההדלקה של המחשב.

RESERVED

"שמור"

במלים אחרות, הפין הזה לא בשימוש.

MIC BIAS

מחיפוש קצר שעשיתי, אני משער שזה מתח בסיס למיקרופון. לא משהו שצריך לענין אותך בשביל פאנל אודיו קדמי.

בקיצור, פשוט תחבר את יציאת האודיו וכניסת המיקרופון למקומות המתאימים, ואתה מסודר.

אתה יכול גם לעשות מעגל יותר מורכב - שינתק את הרמקולים ברגע שתכניס את האוזניות, שמצריך קצת התעסקות עם חוטים לחיבור של הרמקולים.

אם תרצה, תכתוב פה ואני אשרטט את המעגל.

פורסם
  • מחבר

זה לא יקרה כבר לבד ברגע שאני יוציא את האוזניות??

הייתי בטוח שברגע שאני מוציא את האוזניות הקול עובר חזרה אוטומטית למקום הרגיל

פורסם
  • מחבר

חשבת פעם לקנות 4 מעריכים , לחבר אותם לכניסות ולהעביר אותם דרך חור בחזרה לתוך המחשב ומשם לפאנל הקידמי?

זאת ממש דרך ערבית לעשות את זההה

והכל יהיה מחובר מקדימה או שאני יצטרך כל פעם לנתק את זה מאחורה

זה נורא!!

פורסם

דבר ראשון, פעם הבאה שיש לך עוד משהו להוסיף להודעה האחרונה שלך, תשתמש בעריכה להודעה האחרונה ואל תקפיץ את הת'רד.

לגבי השאלה שלך - האמת, שכחתי שאתה מתחבר ישירות ללוח האם - יכול להיות שבמקרה כזה באמת הסאונד עובר מהרמקולים לאוזניות ברגע שאתה מחבר אותן. אם זה לא ככה, יכול להיות שתחבר אוזניות אבל הרמקולים ימשיכו לנגן... במקרה כזה, אתה צריך להשתמש בשיטה קצת מסורבלת - שכוללת להביא את הסאונד מהיציאות האחוריות (כמו ש-Pro modder הציע), ואז לחבר את החוטים בצורה מסוימת לשקע הסטריאו של האוזניות כדי שלא יגיע סאונד לרמקולים. תנסה ותראה, או שתקרא בחוברת של לוח האם.

פורסם

לגבי חיבור של אוזניות ומיקרופון במארזים שיש בהם הכנה לכך בפאנל הקדמי (שקעים+חוטים), לאיפה צריך לחבר את החוטים על הלוח-אם?

איך נקראים החיבורים האלה, ואיך הם נראים?

דרך אגב, לוחות-אם עם צ'יפסט nForce4 Ultra תומכים בזה, נכון (אני מדבר על EPoX EP-9NPA+ ULTRA)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים