פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים לקחתי את התמונה של הגריל הזה חבר הכין לי ממנה שבלונה בדיוק למאורר 80 מ"מ. הייתה לי חתיכת פרספקס ממשהו שהכנתי אז עשיתי ניסיון קטן.. אחרי חיתוך לפני שיוף: אחרי שיוף: יכל לצאת הרבה יותר יפה אם הייתי משתמש בפרספק יותר דק (כמו 2 מ"מ למשל..) פה השתמשתי בחתיכת פרספקס בעובי 4 מ"מ שהייתה לי ודי קשה לעבוד עם העובי הזה על דברים מדוייקים כאלה.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים פששש מגניב...גם אני רוצה לעשות לעצמי גרילים אבל אין לי תמונות יפות..וד"א ב2 מ"N זה לא ישבר? כי זה נראה לי ממש דק..
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר פששש מגניב...גם אני רוצה לעשות לעצמי גרילים אבל אין לי תמונות יפות..וד"א ב2 מ"N זה לא ישבר? כי זה נראה לי ממש דק..תמונות? לא בעיה.. חפש בכל מיני חנויות בעולם שמוכרות גרילים או בגוגל.. תמצא מלא..וב2 מ"מ זה לא ישבר.. זה לא צריך להחזיק משהו.. זה סתם יושב מול המאורר..אגב.. עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום.. שמישהו יעביר.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים איך חתכתה ולא נסדק הפרספקס, הוא ניראה ממש דק. ד"א יצא נחמד, אבל גריל מפלסטיק זה לא משהוא בכלל...
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר דווקא מסובך קצת לעשות את זה עם דיסקית.. עשיתי את זה עם אחד הראשים שקיבלתי עם הוולף שלי.. עכשיו חזרתי מטיול של יומיים.. יותר מאוחר אולי אני יערוך ויוסיף תמונה של הראש.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אי אפשר לעשות עם דיסקית גרילכנראה עם ראש חריטה לא?אתה מוכן לעלות תמונה של הראש?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר זה הראשhttp://www.dremel.com/productdisplay/bit_template.asp?SKU=7134&Color=009999
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר תודה..אני לא הרכבתי אותו וכניראה שלא ארכיב גם..אני אוהב שהעבודות שלי כמה שיותר מודוייקות ואפילו שזה יצא יותר טוב ממה שרואים בצילומים שהבאתי זה עדיין לא מספק אותי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.