פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר אתה יכול לתת לינק או את השם המלא של המארז ( זה מנעה מחשבים)?בקדשר לקירור מים תתיעץ ואל תקנה תקנה סתם.......!!! זה תחום שאם תקנה דברים לא טובים או שלא תקבל תוצאות או שתשרוף מעבד ..... ( לא נעים )TZAG FULL TOWER A2-23http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1760
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים ערן:בבקשה תשנה מ-"ערן ונה [glow=red,2,300]אחרי[/glow] רק על עצמו"ל- אחראי
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים נו מצאת את הדף עים המיפרט היקר הזה שלך אני בטוח שזה 6 k ולא 16 בלי לזלזל תחפס את הדף זה מעניין ואחלה עבודה עשית
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר -עדכון- המשלוח הגיע היום.. תמונות היו מחר היום ניסיתי לצלם אבל התמונות לא יוצאות ברור.. לא יודע למה... אני יפתח תארד בפורום צילום וינסה שיסבירו לי למה זה ככה... (התמונות באיכות מגעילה!) איך שהמשלוח הגיע עזבתי את הצביעה נשאר לי לצבוע את המחשב עצמו שוב וזהו.. עד שהצבע שצבעתי אתמול יורד... אוףף טוב אולי מחר יהיה תמונות לא רק בגלל המצלמה... דרך אגב במשלוח הגיע 8 קתודות אדומות ו3 גרילים ו3 ערכות סילבין זוהר באולטרא... ------------- :---------------
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר 8 קטודות???? אם איזה ספק כוח אתה מתכוון להפעיל את זה? אחי אני רשמתי איזה ספק יש לי וחוץ מזה זה לא הרבה כוח לוקח מהספק.. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- מחר אני מתכנן לצבוע את המארז..Q!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ונה תותח לא חשבתי שתצליח !!! כל הכבוד מארז בן זונה .... ומי שרוצה אני יודע איפה הוא גר חחח לא חבל על הכסף טוב לא נוראה. ונה תותח
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר ונה תותח לא חשבתי שתצליח !!! כל הכבוד מארז בן זונה .... ומי שרוצה אני יודע איפה הוא גר חחח לא חבל על הכסף טוב לא נוראה. ונה תותח תודה יורי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.