פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים עקרונית הערכה אמורה להספיק.אם אתה רוצה רק לספק תסתפק בערכה אחת.אם אתה רוצה להסליב כל מיני חוטים של מאוררים\קתודות\וכו'.. תקנה 2 ערכות.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אם לא חשוב לך העניין של הUV, אתה יכול לקנות בדיוק כאלה אזיקונים בהרבה (הרבה!!!) יותר זול בחנויות חומרה לא גדולות. עריכה: לא חנויות חומרת מחשב, חנויות חומרה כמו בלוקים ופטישים.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אתה מדבר על האזיקונים הקטנים שבאים עם הערכה? הם בכלל לא UV הם סתם באותו צבע של הSLEEVES
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים אתה בטוח שיש שם משהו מעבר לאזיקונים? ???לא נראה לי שהבנת מה זה הערכה הזאת ...
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אני אסביר..אז הערכה באה עם 4 שרוולים שונים (כדי להתאים לכל מיני סוגי חוטים מן הסתם..)5 פיט מהקטרים 3/8 +1/2"10 פיט מהקטרים 1/8 +1/4"בנוסף היא כוללת היט- שרינקים כדי לקבוע את השרוולים שלא יפרמווקצת אזיקונים לקיבוע (10 יחידות)כעיקרוןערכה אחת מספיקה לספק ג'נרי (ועוד נשאר לי הרבה עודף לכל מיני מאווררים\ LCD וכו' - ראה פרוייקט ARKADUR )בפרוייקט הנוכחי (NANOCOOL) קניתי 2 ערכות (בגלל שילוב הצבעים, ובגלל ריבוי ההתקנים הדרושים הסלבה)אגב הצבע הכחול אינו רגיש לUV (אם בנית עליו..)
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אני אסביר.. אז הערכה באה עם 4 שרוולים שונים (כדי להתאים לכל מיני סוגי חוטים מן הסתם..) 5 פיט מהקטרים 3/8 +1/2" 10 פיט מהקטרים 1/8 +1/4" בנוסף היא כוללת היט- שרינקים כדי לקבוע את השרוולים שלא יפרמו וקצת אזיקונים לקיבוע (10 יחידות) כעיקרון ערכה אחת מספיקה לספק ג'נרי (ועוד נשאר לי הרבה עודף לכל מיני מאווררים\ LCD וכו' - ראה פרוייקט ARKADUR ) בפרוייקט הנוכחי (NANOCOOL) קניתי 2 ערכות (בגלל שילוב הצבעים, ובגלל ריבוי ההתקנים הדרושים הסלבה) אגב הצבע הכחול אינו רגיש לUV (אם בנית עליו..) תודה על ההסבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.