פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware, וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק, למה זה מופיע שם בכלל ?זה לא כונן נייד או משהו....והאם יש דרך להוציאו משם ?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים זה דבר מוזר ביותר אני אומר תסיר את הדריוורים שזה נימצאה במאפיינים בתוך המחשב שלי חומרה ומנהל מכשירים
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים זה קשור לאחד הדריוורים של ה nForce... תבדוק בהתקנה של זה איזה מהם קשור לזה ותמחק אותו
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר זה דבר מוזר ביותר אני אומר תסיר את הדריוורים שזה נימצאה במאפיינים בתוך המחשב שלי חומרה ומנהל מכשיריםלמה שאני אסיר את הדרייוורים ?אז הוא לא יזהה את הכונן שלי בכלל...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אבל התקנת את הדריוורים האלה אחרי שהתקנת את הוינדוס אז איך הוא לא יזהה פתאום את הארד-דיסק ? זה בסך הכל פיצ'ר לא הכרחי שרק מציק . תבטל רק אותו לא את כל הדריוורים
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אחי זה קשור לדרייוור של הציפסט , גם לי זה קרה ולמדתי איך להיפטר מזה בקלות צור איתי קשר באיי סיי או במסן , או שתלך ל"הסרה והוספה" > (תמצא את ההסרה של הדרייוור של הציפסט ואל תדאג כי כשאתה תרצה להסיר אותו אז הוא יציג לך את כל ההתקנים שיש על הציפסט בכדיי לבחור) >> "הסר לפי בחירה" >>> תסיר רק את מה שכתוב עליו IDE . תאתחל את המחשב וזהו ... מקווה שהייתי ברור
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר אחי זה קשור לדרייוור של הציפסט , גם לי זה קרה ולמדתי איך להיפטר מזה בקלות צור איתי קשר באיי סיי או במסן , או שתלך ל"הסרה והוספה" > (תמצא את ההסרה של הדרייוור של הציפסט ואל תדאג כי כשאתה תרצה להסיר אותו אז הוא יציג לך את כל ההתקנים שיש על הציפסט בכדיי לבחור) >> "הסר לפי בחירה" >>> תסיר רק את מה שכתוב עליו IDE . תאתחל את המחשב וזהו ... מקווה שהייתי ברור אין לי שם שום דבר של IDE, יש לי רק ...Display DriverEthernet DrivernForce PCI Management System
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware, וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק, גם לי יש את זהוזה בלתי אפשרי להוציא את ההארדיסק בטעות זה עושה ארור כזהניסיתי ;D
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים טוב לאחר בדיקה באתר של NVIDIA ראיתי שיש להם מה שנקרא שם "NVIDIA SATA IDE driver 5.34 (WHQL)"עכשיו מה שאתה עושה זה מסיר ומתקין מחדש את כל הדרייברים של הלוח אם .כאשר במהלך ההתקנה יהיה לך אפשרויות בחירה לגבי כל התקן ושם אתה צריך לשים לב להתקן שנקרא IDE או SW IDE -> ולא להתקין אותו !!! חשוב מאוד שלא תבצע ריסטרט לאחר ההסרה אלא תתקין מיד שוב את סט הדרייברים בשביל שחס וחלילה לא ייווצר מצב שבו בביוס לא יזהו את ההרד דיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.