עבור לתוכן

הכונן הקשיח שלי נמצא ב -Safely Remove Hardware, איך מוציאים אותו משם ?

Featured Replies

פורסם

הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware,

וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק,

למה זה מופיע שם בכלל ?

זה לא כונן נייד או משהו....

והאם יש דרך להוציאו משם ?

פורסם

זה דבר מוזר ביותר אני אומר תסיר את הדריוורים שזה נימצאה במאפיינים בתוך המחשב שלי חומרה ומנהל מכשירים

פורסם

זה קשור לאחד הדריוורים של ה nForce... תבדוק בהתקנה של זה איזה מהם קשור לזה ותמחק אותו

פורסם
  • מחבר

זה דבר מוזר ביותר אני אומר תסיר את הדריוורים שזה נימצאה במאפיינים בתוך המחשב שלי חומרה ומנהל מכשירים

למה שאני אסיר את הדרייוורים ?

אז הוא לא יזהה את הכונן שלי בכלל...

פורסם

אבל התקנת את הדריוורים האלה אחרי שהתקנת את הוינדוס אז איך הוא לא יזהה פתאום את הארד-דיסק ? :screwy:

זה בסך הכל פיצ'ר לא הכרחי שרק מציק . תבטל רק אותו לא את כל הדריוורים

פורסם

אחי זה קשור לדרייוור של הציפסט , גם לי זה קרה ולמדתי איך להיפטר מזה בקלות

צור איתי קשר באיי סיי או במסן , או שתלך ל"הסרה והוספה" > (תמצא את ההסרה של הדרייוור של הציפסט ואל תדאג כי כשאתה

תרצה להסיר אותו אז הוא יציג לך את כל ההתקנים שיש על הציפסט בכדיי לבחור) >> "הסר לפי בחירה" >>> תסיר רק את מה שכתוב עליו IDE .

תאתחל את המחשב וזהו ... מקווה שהייתי ברור

פורסם
  • מחבר

אחי זה קשור לדרייוור של הציפסט , גם לי זה קרה ולמדתי איך להיפטר מזה בקלות

צור איתי קשר באיי סיי או במסן , או שתלך ל"הסרה והוספה" > (תמצא את ההסרה של הדרייוור של הציפסט ואל תדאג כי כשאתה

תרצה להסיר אותו אז הוא יציג לך את כל ההתקנים שיש על הציפסט בכדיי לבחור) >> "הסר לפי בחירה" >>> תסיר רק את מה שכתוב עליו IDE .

תאתחל את המחשב וזהו ... מקווה שהייתי ברור

אין לי שם שום דבר של IDE, יש לי רק ...

Display Driver

Ethernet Driver

nForce PCI Management System

פורסם

הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware,

וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק,

גם לי יש את זה

וזה בלתי אפשרי להוציא את ההארדיסק בטעות זה עושה ארור כזה

ניסיתי ;D

פורסם

משוגע!אבל ככה אתה תוכל לקחת אותו לכל מקום ולהפוח אותו לכונן קשיח נייד :smile1::screwy:

פורסם

טוב לאחר בדיקה באתר של NVIDIA ראיתי שיש להם מה שנקרא שם "NVIDIA SATA IDE driver 5.34 (WHQL)"

עכשיו מה שאתה עושה זה מסיר ומתקין מחדש את כל הדרייברים של הלוח אם .כאשר במהלך ההתקנה יהיה לך אפשרויות בחירה לגבי

כל התקן ושם אתה צריך לשים לב להתקן שנקרא IDE או SW IDE -> ולא להתקין אותו

!!! חשוב מאוד שלא תבצע ריסטרט לאחר ההסרה אלא תתקין מיד שוב את סט הדרייברים בשביל שחס וחלילה לא ייווצר מצב שבו בביוס לא יזהו את ההרד דיסק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים