פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אני לא מצליח למצוא את התוסף הזה שמתאים לגירסאת הבטא..די מעצבן לעבוד בלעדיו.. אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעבריתלדוגמא gg או עע שיוביל לגוגל..
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים זה אמור לעבוד(שנה את הסיומת ל-XPI)אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעבריתגם את זה אפשר לסדר(יכול להיות אפילו שהתוסף שלי יעשה תעבודה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר תודה! משום מה ידעתי שזה אתה שתענה לי.. שאלה לי אליך.. איך אתה מוצא בדיוק את התוספים? כי די חרשתי את גוגל וחיפשתי בדפי הבית של התוספים, שבמקרה הזה האתר לא עובד די הרבה זמן..
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים חיפשתי בגוגל את שם התוסף + firefoxמלבד זה יש באתר של מוזילה הרבה תוספים וגם ב-mozdevאם אתה מדבר על התוסף הספציפי שיש פה שעובד עם 1.5 אז אין אותו ברשת.הורדתי את הרגיל וכתבתי שם שיעבוד עם גירסא 1.6(+0.1 בשביל ללכת על בטוח ;D)
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר האמת שחיפשתי ככה בגוגל.. כנראה שברח איכשהו.. ננסה את mozdev פעם הבאה... תודה ולילה טוב..
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אתה לא מצאת כי אין כזהאם אתה מדבר על התוסף הספציפי שיש פה שעובד עם 1.5 אז אין אותו ברשת.הורדתי את הרגיל וכתבתי שם שיעבוד עם גירסא 1.6(+0.1 בשביל ללכת על בטוח ;D)מחר אני יפתח תראד איך עושים את זה(זה ממש פשוט)לילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.