עבור לתוכן

התקנת XP נכשלת

Featured Replies

פורסם

שלום,

ניסיתי מספר פעמים להתקין WinXP על מחשב חדש ובכל פעם ההתקנה נעצרת עם הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק קובץ מסוים.

בהתחלה חשבתי שהדיסק פגום אז השתמשתי בדיסק התקנה אחר, הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי כמה פעמים את שני הדיסקים ובכל פעם קיבלתי הודעת שגיאה על קובץ שונה שלא ניתן להעתיק.

חשבתי שהבעיה היא אולי בכונן האופטי, אבל גם עם כונן CD אחר הבעיה חזרה על עצמה.

אולי חשוב לציין שמותקנים שני דיסקי SATA ב-RAID1.

אשמח לקבל כל רעיון שיש לכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.

פורסם

דבר ראשון תעשה בדיקה לזיכרון בעזרת MEMTEST

דבר שניה תבצע בדיקה להארדיסקים

דבר שלישי אתה משתמש בדיסק התקנה חוקי?

פורסם
  • מחבר

קודם כל שני הדיסקים שניסיתי חוקיים למהדרין.

דבר שני, איך אני בודק את הזכרונות ואת הדיסקים כשלא מותקנת אצלי עדיין מערכת הפעלה ?

דבר שלישי, ביטלתי את ה-RAID ועדיין קיימת אותה בעיה...

פורסם

גם לי הבעיה קרתה עם מס' דיסקים, פשוט צרבתי גיבוי של הווינדוס עם אותו קובץ פגום שהועתק מווינדוס אחר

פורסם

כמעט בטוח שהבעייה (בחומרה) בזכרונות

אם יש לך שני סטיקים של זכרונות פשוט תוציא סטיק אחד (כל פעם) ותנסה להתקין שוב

פורסם
  • מחבר

גם לי הבעיה קרתה עם מס' דיסקים, פשוט צרבתי גיבוי של הווינדוס עם אותו קובץ פגום שהועתק מווינדוס אחר

בטוח שהבעיה היא לא בדיסק, ניסיתי עכשיו להתקין winXP על מחשב אחר עם אותו דיסק, לא הייתה שום בעיה.

כמעט בטוח שהבעייה (בחומרה) בזכרונות

מחר אני מחליף את שני הזיכרונות הג'נריים ששמו לי בטעות בשני סטיקים של סמסונג 533, אני מניח שאגלה אם זו הייתה הבעיה.

בכל מקרה, אשמח אם תסביר לי איך זיכרון פגום יכול להביא לתקלה של קריאה מ-CD. כל פעם התקלה היא בקובץ אחר, אבל תמיד באזור של בין 60% ל-70% בשלב העתקת הקבצים מהדיסק.

פורסם

בכל מקרה, אשמח אם תסביר לי איך זיכרון פגום יכול להביא לתקלה של קריאה מ-CD. כל פעם התקלה היא בקובץ אחר, אבל תמיד באזור של בין 60% ל-70% בשלב העתקת הקבצים מהדיסק.

לא תמיד הסימפטומים לכל בעייה בחומרה הגיונית , אבל זה עובדה

בכל מקרה הבעייה שלך היא בעייה קלסית של כשל בזכרונות , אם כי לא ניתן לשלול תקלה בדיסק הקשיח או אפילו בלוח-אם

פורסם
  • מחבר

הלוואי ואתה צודק, זה אומר שהבעיה תפטר מחר.

אני אעדכן...

פורסם
  • מחבר

תשמע, עבד כמו קסם.

החלפתי היום את הזכרונות ואת הספק, הדלקתי את המחשב וההתקנה עברה חלק ללא מיצמוץ.

תענוג...

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים