פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים חיברתי את הכרטיס מסך עם הטלויזיה ואני רוצה לראות את הטלויזיה כמסך מחשבהוא מנתק את החיבור כשה windows עולהנ.ב אני משתמש ב xpבעיקר אני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אני חושב שדנו כבר שבשאלה הזאת בעברתעשה חיפוש אני בטוח שתמצא תשובות מספקות
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר אני לא יתחיל לעבור 42 עמודים למצוא את הפתרון מישהו חייב לדעת איך לעזור לי!! כמעט לכל מי שיש מחשב חדש יש tv outרק תסבירו לי איך להשתמש בזה ואם צריך איזה תוכנה?
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים וינדוס מנתק לך את הטלוויזיה בתור מסך בגלל שהפעולה של וינדוס מוגדרת על פי הדרייברים (בערך) ואם בדרייברמוגדר שוינדוס ישתמש במסך המחשב בתור מסך ברירת מחדל הוא ישתמש במסך המחשב בתור ברירת מחדלהאפשרויות שלך הן:1. להגדיר בהגדרות התצוגה שהמסך שלך הוא מסך טלוויזיה2. להפעיל את המחשב כאשר מסך הטלוויזיה הוא המסך היחידי שמחובר ובמצב כזה לוינדוס לא תהיה ברירה אחרתמלבד שימוש בטלוויזיה בתור מסך
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים 2. להפעיל את המחשב כאשר מסך הטלוויזיה הוא המסך היחידי שמחובר ובמצב כזה לוינדוס לא תהיה ברירה אחרתמלבד שימוש בטלוויזיה בתור מסךו? אבא צריך להגיד לו לאן להזיז ת'עכבר? ;D ;Dאין אפשרות להשתמש בTWINVIEW?
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים בטח שיש, מה לא??אז אני לא אוכל להשתמש בטלויזיה בתור מסך שני (אין לי שני מסכי מחשב מה אני אעשה...) :-\ :-[ ???דרך אגב זה נקרא N-View ולא Twin-View... ;D
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר שכחתי לרשום יש לי עכשיו בעיה אחרת!!!אם אני מדליק את המחשב כשיש חיבור בין הכרטיס לטלויזיה ועובר ליציאה הזאת בטלויזיהאז ברגע שהווינדוס עולה הוא מרה לי מלא צבעים ופסים על המסך של המחשב ולא מגיב ובטלויזיה אין כלוםואם אני מדליק את המחשב בלי לעבור ליציאה בטלויזיה הוא מפעיל את הווינדוס אבל לא מזהה צג נוסףבגלל זה אני גם לא יכול להפוך את הטלויזיה לצג ראשיאני כבר לא יודע מה לעשות, האמת שאין לי כרטיס משהו כי הזמנתי לפני שנה בערך geforce3 והביאו לי sis 315ואני תקוע איתו מאז אבל בכל מקרה יש לו יציאת טלויזיה .
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אני כבר לא יודע מה לעשות, האמת שאין לי כרטיס משהו כי הזמנתי לפני שנה בערך geforce3 והביאו לי sis 315 ואני תקוע איתו מאז אבל בכל מקרה יש לו יציאת טלויזיה . ממש יפה מצדך שנזכרת להגיד לנו... : :
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים שכחתי לרשום יש לי עכשיו בעיה אחרת!!!אם אני מדליק את המחשב כשיש חיבור בין הכרטיס לטלויזיה ועובר ליציאה הזאת בטלויזיהאז ברגע שהווינדוס עולה הוא מרה לי מלא צבעים ופסים על המסך של המחשב ולא מגיב ובטלויזיה אין כלוםואם אני מדליק את המחשב בלי לעבור ליציאה בטלויזיה הוא מפעיל את הווינדוס אבל לא מזהה צג נוסףבגלל זה אני גם לא יכול להפוך את הטלויזיה לצג ראשיאני כבר לא יודע מה לעשות, האמת שאין לי כרטיס משהו כי הזמנתי לפני שנה בערך geforce3 והביאו לי sis 315ואני תקוע איתו מאז אבל בכל מקרה יש לו יציאת טלויזיה .גם לי יש את הבעיה הזו והיא נפתרת בקלות על ידי "עדכון" דרייברים לדרייברים אשר באו עם הכרטיס מסך שלך או לדרייברים המתקדמיםביותר של היצרן (לא של נוידיה)אפשרות נוספת שאתה יכול לנסות אבל אני לא בוח כמה היא תעזור היא להוריד את הרזולוציה לפני המעבר לטלויזיה (לי זה לא עזר)בכל מקרה "עדכון" לדרייברים של הכרטיס מסך לדרייברים המקוריים שבאו איתו פתרו לי את הבעיה
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר !!!!!!! thank you allזה פועל!!יש קצת גלים לבנים כאלה אבל זה כנראה בגלל שהכרטיס מסך לא משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.