פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4)אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיההTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר היציאות של הרידאון 8500 של ג'יגהבייט טובות אם אינני טועה....... : אני מעדיף שמישהו יציע לי כרטיס שהוא ראה/רכש בכל מקרה תודה על התגובה...
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים כרטיסים של Gainward הם באיכות טובה מאוד הכל משקשור לTvגם leadtek לדעתי טובים מאוד בתחום הזה
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר כרטיסים של Gainward הם באיכות טובה מאוד הכל משקשור לTvגם leadtek לדעתי טובים מאוד בתחום הזהאתה מדבר מדעה או ניסיון?
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים כרטיסים של Gainward הם באיכות טובה מאוד הכל משקשור לTvגם leadtek לדעתי טובים מאוד בתחום הזהאתה מדבר מדעה או ניסיון?ראיתי בפעולה
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מה זה שונה אצל כל חברה???הייתי בטוח שזה קשור לשבב הגראפי...אם זה כך אז תוכלו לדרג את החברות... בעיקר את MSI, INNOD3D, SUMA...
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים Leadtek GF4 Ti 4400מניסיון,על טלויזיה 34'רזולוציה- 1024x768רואים די טוב, לא שאפשר לגלוש באינטרנט, אבל כל מה שקשור לראות - אחלה !
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מה זה שונה אצל כל חברה???הייתי בטוח שזה קשור לשבב הגראפי...אם זה כך אז תוכלו לדרג את החברות... בעיקר את MSI, INNOD3D, SUMA...למחוק את inno3d, חברת קבר.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים למה לצלם ?המחשב מציג את התמונה מעולה, זו הטלויזיה שדרכה אתה רואה תמונה "מעוותת"....ועוד עם refresh rate 60......אם כבר אז משהו עם מצלמה דיגיטלית שיצלם תמונה של הטלויזיה כאשר היא מראה את המחשב...זה משהו אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.