עבור לתוכן

חייב עזרה בנוגע לחיבור VIVO לכרטיס מסך שלי- gigabyte 6600GT (דחוף, חוזר מחר לצבא

Featured Replies

פורסם

קניתי כרטיס מסך עם אפשרות VIVO כדי להעביר סרטים מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי למחשב. הבעיה היא שחוץ מהקבלה אני לא רואה שום מקום שמוזכר בו שהכרטיס הוא VIVO...

הכרטיס מהאתר (הכי קרוב שמצאתי)- לינק

קיבלתי את הכרטיס בלי שום תוכנה או ספר הסברים,רק הכרטיס והחיבור עצמו. אז אם צריך תוכנה בשביל ה-VIVO או אם מישהו מכיר וממליץ על תוכנה ל-VIVO וועריכת סרטים אני אשמח

תודה מראש לכל מי שיעזור, כמו שציינתי מחר אני חוזר לצבא, ואני אהיה בבית רק בכיפור ככה שאני חחיב עזרה היום...

נ.ב החיבורים שיש לי מצורפים בתמונה- הבבנות זה החיבור שלי מהמצלמה לטלוויזיה - חיבור audio ו- video אם אתם יודעים לאן לחבר אותם אז תגידו לי בקשה

[attachment deleted by admin]

פורסם

נו

יש לך שם יצור אחד שכתוב עליו Video in

מעבר לזה יש לך הסבר מלא איך להשתמש ב-VIVO בסטיקי של השאלות נפוצות

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי video in בגלל זה אני שואל... ובגלל זה הוספתי את התמונות כדי שתראו בדיוק מה אני רואה. אז אם אתה רואה איפה אמור להיות הווידאו.

דבר שני חיפשתי בפורום לגבי VIVO ולא מצאתי תשובות לשאלות שלי.

פורסם

מה כתוב על החיבור הצהוב במכשיר הזה?

בכל מקרה יש לך בראש הפורום דיון שנקרא "הFAQ של פורום גרפיקה - מומלץ לעיין לפני שאלה"

שם יש לך הוראות איך להשתמש ב-VIVO

פורסם

לא ראיתי video in בגלל זה אני שואל... ובגלל זה הוספתי את התמונות כדי שתראו בדיוק מה אני רואה. אז אם אתה רואה איפה אמור להיות הווידאו.

דבר שני חיפשתי בפורום לגבי VIVO ולא מצאתי תשובות לשאלות שלי.

למה להגיד סתם?

הרי זה ברור שלא חפשת.

יש לך סטיקי בראש הפורום, שמבט קצר היה מעלה לך תשובות.

לחץ כאן.

פורסם
  • מחבר

הלינק עזר מאוד. תודה רבה

אבל לצערי עדיין אני לא מצליח...

התקנתי את הדריברים של הWDM

התקנתי את התוכנה WinDVR 3

(powerVCRII לא עבד לי)

חיברתי הכל (את המכשיר שקיבלתי למחשב ומהמצלמת ווידאו לחיבור שרשום בו IN)

אבל עדיין לא עובד....

אין לי מושג מה לעשות עם ההגדרות

הם כמו בתמונה (ככה גם קיבלתי אותם)

יש למישהו עצה/רעיון מה לעשות?

פורסם

שני החיבורים - הכתום וגם הלבן הם VIDEO IN.

לגבי תוכנות, אני פשוט התקנתי את הWDM, אתחלתי והעתקתי סרטים דרך WINDOWS MOVIE MAKER שבאה עם המערכת הפעלה, אין יותר פשוט מזה :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים