פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים ( לבעלי ניסיון ) היי , לוח מעגל ישן שנשרפו לו דרכי החיווט צריך חידוש ואני חושב שהוא מקבל מתח משקע ביתי רגיל השאלה שלי האם אני יכול לגשר עם גידי טלפון ?
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים לא מומלץ! כמובן שזה תלוי בכמות הזרם שעוברת בו אבל בכל מקרה אם זה מגיע מ"הקיר" (220V) הייתי משתמש מינומום בכבל דו גידי של מנורה או משהוא בסגנוןץ
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים כל כך פשוט להשיג כבל חשמל רגיל שיעבוד ב-220 וולט, אני לא רואה סיבה להסתבך עם חוטי טלפון.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר זה ממש לא הקטע ,פשוט נתנו לי לוח מעגל מודפס שהקווים בו הותכו ונתלשו מהמעגל וכדי לשקם את המעגל צריך לגשר על ידי גיד עכשיו מה הקטע צריך לפרק את ההלחמות מהרכיבים ולהכניס לכל חור הלחמה גם את רגל הרכיב וגם את הגיד ונראה לך באמת שכבל חשמל רגיל יצליח להכנס ללוח מודפס ......ברצינות .
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים ואתה רוצה להגיד שהגידים הקודמים היו אמורים לעמוד ב-220V AC?או שהרכיבים היו אמורים לעמוד בזה?אפשר לדעת באיזה מעגל מדובר?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אני יודע שבארצות שונות המתחים שונים.יש ארצות שמריצות על הקווי טלפון שלהן 150 וולט ויש כאלה שמריצות 100 או 50 וולט.באץ אם אני לא טועה זה 50 וולט אז אני לא יודע אם הקווים בנויים ל-100 וולט.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים המעגל המודפס מוחבר למתח דרך שנאי או משהו?זה נראה לי קצת מוזר ולא בטיחותי לאלתר מעגל מודפס ל220V.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר זהו מעגל בקרה לדוושת רגל למנוע של מכונת תפירה תעשייתית והמעגל נמצא בתור למנוע כלומר ללוח יש כניסה ויציאה של המתח הערה: זהו לוח יותר מאסיבי ממה שחושבים כששומעים לוח מודפס - פשוט שוב פעם לאור המתח החזק הקווים שנמצאים בחלק התחתון של הלוח פשוט נותקו ...
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים למה שלא תסתכל על העובי של שאר החוטים במעגל ותחליט האם הם יותר מאסיבים מגיד של טלפון או לא. במידה והתשובה היא לא, אז זו גם התשובה לשאלה שלך.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר דווקא יש שם כמה גידים שמגשרים בכמה נקודות שונות הקטע שעם יותר מאסיביים מגיד של טלפון לכן התעניינתי אבל אתה יודע מה כבר הצלחתי להלחים את הגישורים עם הגידים ואני ינסה פיזית במאמץ יילך יילך לא יילך נמצא פתרון אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.