עבור לתוכן

הגיע הזמן לחגוג - austin powers III הגיע לארצנו הקטנה...

Featured Replies

פורסם

אנשים ראיתי עכשיו את הסרט הזה, ופשוט לא הפסקתי להתפקע מצחוק, וכך גם הקהל!!! ;D

אין, זה הסרט של הקיץ!!! AUSTIN POWER III שולט!!!!

אם הייתי צריך לדרג את זה בין 1 ל-5, זה היה יוצא 10!!!

ואני לא מגזים!

מי שאוהב להנות באמת, שווה להוציא כסף ולראות את הסרט הזה!

כמו שמגדירים בעיתונים = חובה לראות, אז הסרט הזה צריך להיות מוגדר כך = חובה לראות כמה שיותר פעמים!!! ;D

נשבע לכם זה אחלה סרט, בדיחות בלי הפסקה, וגם הפתעות בהתחלה ובסוף! :D

בקיצר, מי שראה את זה, בטוח נהנה לפחות כמוני! ;):hat: :smoke:

פורסם

שמעתי משלושה אנשים שונים שלעומת הקודמים הוא פשוט גרוע, עוד לא יצא לי לראות אותו בעצמי...

פורסם

הוא שונה לגמרי משתי הראשונים.. ממש לא קשור אליהם כיאילו.. זה כל כך מעצבן.

פורסם
  • מחבר

מה שבטוח זה שלשלושת האנשים האלה יש בעיה = אין להם חוש הומור!! :D או שהם פשוט רציניים מדי... ;)

ומר צייד, מה מעצבן בזה? זה מה שעושה את זה כזה טוב! שונה לחלוטין ולא חייבים לראות את הקודמים כדי להבין את הסרט!!

תקחו לדוגמא את MIIB אשר איכזב קשות! (לפחות אותי...) ואילו MIB היה ענק!

פורסם

אמממ... לא

אלו אנשים שאני הייתי מסתמך על המילה שלהם באופן עיוור, אחד מהם אפילו חושב שאוסטין פאוורס הראשון היה סרט גאוני..

פורסם
  • מחבר

אמממ... לא

אלו אנשים שאני הייתי מסתמך על המילה שלהם באופן עיוור, אחד מהם אפילו חושב שאוסטין פאוורס הראשון היה סרט גאוני..

טוב השאלה מה דעתך על הסרט... אם אתה סומך עליהם אז סבבה למרות שלכל אחד יש טעם שונה...

על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח... ;)

אני כבר לא זוכר על מה היה הסרט הראשון...אתה יכול להזכיר לי בבקשה?

יש אנשים שיראו את הסרט השלישי כסרט מטומטם ולא ממש ראוי לכינוי - סרט...

אבל יש אנשים שאוהבים הרבה צחוקים...וזה הסרט בשביל זה...תאמין לי אני בדר"כ לא צוחק אני בן אדם די רציני...אבל בסרט הזה לא הפסקתי לצחוק! :smoke: הסרט מאפשר לך לברוח קצת מהמציאות הקשה שלנו ולהנות... לשם שינוי... ;)

פורסם

הראשון היה על כך שאוסטין פאוורס + ונסה נלחם בדוקטור Evil, עם דגי המושט ושרבט התפוזים...

פורסם

א. הסרט הראשון STINKS

ב. השני RULEZ

ג. אני בקרוב הולך לראות את זה (היום או מחר)

ד. I have only three more word for u:

YEA BABY YEA!

פורסם

סדרה דפוקה! כלום שם לא מצחיק! MIB2 יותר טוב בהרבה!

פורסם

גברים בשחור 2 סרט מסריח

כמה בדיחות מחזיקות את הסרט

אתמול (יום חמישי)ראיתי אוסטין פוארס

הסרט הכי מצחיק שיש

האמת שלסרט אין עליה אירועים מהיר לצד אירועים קצרים אבל לא באתי בשביל העלילה באתי פשוט לצחוק ולפי דעתי בתחום הזה הסרט עשה את העבודה

פורסם

אני אישית ונא את אוסטין פאוורס מעולם לא ראיתי יותר מרבע שעה ממנו אבל הוא פשוט לא מצחיק לטעמי אני מעדיף את ההומור המעודן, הסרקסטי והעוקצני של טיפשים בלי הפסקה סרט ענק חזק ביותר עם שטויות שקורעות אותך מצחוק :lol:

נ.ב

מומלץ ליראות עם מיכל חמצן

פורסם

אני אישית ונא את אוסטין פאוורס מעולם לא ראיתי יותר מרבע שעה ממנו אבל הוא פשוט לא מצחיק לטעמי אני מעדיף את ההומור המעודן, הסרקסטי והעוקצני של טיפשים בלי הפסקה סרט ענק חזק ביותר עם שטויות שקורעות אותך מצחוק :lol:

נ.ב

מומלץ ליראות עם מיכל חמצן

אכן סרט קורע מצחוק

אחד המצחיקים שראיתי ביחד עם משתגעים על מרי

פורסם

היום אני הולך לראות אותו.

אני מקווה שיהיה את הקטע המסורתי עם מוסטפה, למרות שדבר זה לא הגיוני במיוחד היות שמוסטפה מת בסרט השני בשנות השישים, והבנתי שהסרט ה-3 מתרחש בשנת 1975, הקטע הזה הורג אותי בכל פעם שאני רואה אותו...

Mustafa.jpg

פורסם

לא אין את הקטע עם מוסטפה

אבל הסרט קורע :dance:

פורסם

היות שמוסטפה מת בסרט השני בשנות השישים, והבנתי שהסרט ה-3 מתרחש בשנת 1975, הקטע הזה הורג אותי בכל פעם שאני רואה אותו...

מוסטפה לא מת!! הוא אף פעם לא מת! :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים