פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים צ'לום, היום קיבלתי את ה BT הכל סבבבה ויפה יש לי שאלה אחת, הוא אמור להיות עם נטיה כזאת יאנו לא ישר? והמוד עשיתי חורים בפרספקס מולו לכניסת אויר טרי [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים אממ שמעתי על עוד שניים שזה ישב אצלהם עקום בגלל שזה לא יושב טוב כשזה ישר וזה חייב להיות נטוי קצת כדי שזה ישב טוב...לא הבנתי את זה כל כך אבל לא נורא ;Dאגב עכשיו כשאני חושב על זה, החלפת קרור מים בביג טייפון?? ;D
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים תתחדש על הקירור מוזר תמיד חשבתי שהביג טיפון מוציא אוויר מהצלעות קירור שלו ולא מכניס אוויר
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים החורים האלו הם לא מה שייגרמו לו להוריד לך עוד טמפרטורות,אם כבר ,תעלת אוויר הייתה עוזרת בעוד 2-3 טמפרטורות למטה......ד"א כמה הטפמ שלך במנוחה ובמאמץ?ליבת פרסקוט?
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר ליבת פרסקוט באובר ל 3.2 והוא מגיע איתה ל 35 מעלות!!!!!!!!!!! זה מטורף!@זה קצת עוזר החורים וזה גם נראה טוב אז למה לא...PRO MODDER אני יענה לך בפרטי...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים ליבת פרסקוט באובר ל 3.2 והוא מגיע איתה ל 35 מעלות!!!!!!!!!!! : בחיי שלא ראיתי פרסקוט בטמפרטורה כזאת,גם במנוחה,יכול להיות החיישן מזייף? בדקת בביוס?
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אחי אני יודע מה אני מדבר... אם כך,בעז"ה אני יחליף את הזלמן שלי גם לBT..........אפשר לדעת בקשר לרעש שהוא עושה,הוא חזק?(זה מאוד חשוב לי כי אני מחפש קירורים שקטים,עד עכשיו הזלמן עשה עבודה טובה,ושקטה....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.