פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים בווינדוס אני עובד על 1024*768 במשחק אם אני שם על אותה רזולוזיה אז הכל בסדר אבל אם אני מעלה במשחקק רזולוציה אחת מעל - 1152*864 למשל אז המשחק לא מתפרס על כל המסך. בכל צד מסך יש פסים שחורים - המסכך מכווץ קצת. LG700P קרה לכם? איך נפטרים מהבעיה? (לא ידעתי איפה למקם תשאלה)
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים לי יש את אותה בעיה בדיוק שאתה מתאר ויש לי מסך כמו שלך רק 19 אינץ', דגם F900B.אני כבר מזמן התייאשתי מזה. בזמנו, קראתי על זה ועד כמה שזכור לי מדובר בבעיה ידועה במסכים של LG.אשמח מאוד אם תשמע על פתרון ותעדכן אותי.
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים גם לי יש את הבעיה (אבל ההפך..השולחן עבודה שלי ברזולוציה גבוהה ויש משחקים שאני שם ברזולוציה נמוכה יותר כדי שיעבדו מהר יותר, וחלק מהם לא מתפרסים על כל המסך) ולי יש בכלל מסך של PROVIEW....
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים גם לי זה קורה אבל רק שאני מוריד מתחת ל1024...והקטע שזה קורה לי בשניה המסכים sony ו viewsonic (שניהם lcd)
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר אולי להסיר תדרייבר של המסך ולהשיאר עם דיפולט של הווינדוס?אם מישהו עד הדיפולט ועדין יש לו תבעיה אז שיגיד :-\
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים זה ככה בכל מסך, ברגע שאתה משנה רזולוציה צריך לכוון מחדש את המסך.יש מסכים ששומרים את ההגדרות לכל רזולוציה, והם מחליפים את כיוונוני המסך בהתאם כמו ה-MAG 786FD.אין לי מושג בנוגע ל-LG או PROVIEW..
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים NuXer צודק יש לי מסך של SAMSUNG וכל משחק הוא מכוון את הרזולוציה בעצמו נגיד אם התקנתי משחק חדש אני לא צריך לכוון ולא כלום המסך עושה את הכל לכל משחק או כל דבר =/אבל תלך לטנאי או משהו אולי הוא יפתור את הבעייה (אולי...)
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים HeaT-SinK - תחליט תכנאי או טכנאיבכל מקרה נסית פשוט לכוון את המסך דרך ה-OSD שלו?
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים טכנאי ? מה תכנאי יוכל לעשות לא יודע =/ תשאל אולי הוא יודע איך לפתור את הבעייה?
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר תכנאי חח איזה עילג יצאתי....אל תיחסואניוואי מה זה OSD? התפריט? אם אני אשנה בתוך המשחק אז שאני אצא ממנו זה יעוות תרזולויצה שלי בטח..
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים כן זה התפריטלכל רזולוציה יש כיוון משלה, וכיוון ברזולוציה אחת לא משפיע על הכיוון ברזולוציה השניה.אם תכוון במשחק אין שום סיבה שכשתצא חזרה לוינדוס הכיוון שמתאים לו ידפק.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר זהו..שמתי עכשיו רזולוציה גבוה משלי וגם בווינדוס זה מכווץ צריך לכוון לווינדוס תרזולויזה ואז במשחק היא תהיה טובה אם כיוונת טוב בווינדוס.קקי[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.