פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר 16 מגה באפר חמודים... שווה מאוד.סורי להגיד לך זה רק 2!!!זה מה שרשום שאתרים הישראלים חלק!!!אבל לך לאתר של המוצרזה ממש לא בסדר אני מכיר הרבה אנשים שקנו אותו רק בגלל זה וזה לא נכון ממש שקר ממש
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים 16 מגה באפר חמודים... שווה מאוד.סורי להגיד לך זה רק 2!!!זה מה שרשום שאתרים הישראלים חלק!!!אבל לך לאתר של המוצרזה ממש לא בסדר אני מכיר הרבה אנשים שקנו אותו רק בגלל זה וזה לא נכון ממש שקר ממשעל פי מה לעזאזל אתה אומר את זה?
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר 16 מגה באפר חמודים... שווה מאוד.סורי להגיד לך זה רק 2!!!זה מה שרשום שאתרים הישראלים חלק!!!אבל לך לאתר של המוצרזה ממש לא בסדר אני מכיר הרבה אנשים שקנו אותו רק בגלל זה וזה לא נכון ממש שקר ממשעל פי מה לעזאזל אתה אומר את זה?על פי זה שיש לי את זה וזה בדוק הרבה אנשים חושבים שיש לזה 16 ורשום גם 2 אני יוכל להראות לכם...
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר מה שרשום זה ככה buffer memory : 2 mb + exaclinkהדגם המדיק הוא cr 480a te
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מה שרשום זה ככה buffer memory : 2 mb + exaclink הדגם המדיק הוא cr 480a te
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר מה שרשום זה ככה buffer memory : 2 mb + exaclink הדגם המדיק הוא cr 480a te ובעברית??? חחחחחח מה אתה מתכוון?
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר יש לך 16 מגה באפר, אתה יכול להיות רגוע.למה אתה יכול להסביר והנה תמונהhttp://planet.nana.co.il/F_50_up/lwf0%2Egifזה כלינק בגלל אנשים הדור הישן (56 קיי חחחחחחחחחחח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.