עבור לתוכן

פרוייקט מארז שקוף!

Featured Replies

פורסם

שאלום אני חדש בכל העסק הזה של בנייה.. (לא ניסיתי מעולם!) פעם ראשונה שעולה לי רעיון והוא לבנות מארז מפרספקס עכשיו אין לי מיגבלה לפרספקס.. ואמ.. חשבתי לעצמי אולי יש לך רעיונות.. אשמח לשמוע עצות..

:xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שהיה לך קשה כי אין לך ניסיון בזה

אם בכל זאת אתה רוצה תשתמש בפרספקס עבה משהו כמו 0.5

תתכונן להרבה עבודה

קדיחות וחיוכים

תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה משהו!

שלא פתאום תצטרך לאלתר באמצע משהו

פורסם
  • מחבר

יש לי את העובי הדרוש.. השאלה היא מה הרעיון לבנות. זווית צורה.. חריטה.. וכל זה יש רעינות?

פורסם

אני ממליץ לך בחום לעבור על הפרויקט של Arik.G

הפרוייקט מארז שקוף כמו שאתה מתכנן:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=45862.0

ועוד מארז שהוא בנה מ0:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108264.0

יש לך שם הרבה תכנונים שהוא עשה וחישובים וחיבורים וכל מה שבעצם יעזור לך לקבל פרופורציה של ההכנה לקראת עבודה (:

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

ראיתי והשכלתי.. אהבתי מאוד את הכפתורים שלו.. השאלה.. מאיפה משיגים כאלה? וכמה עולים? (הכפתורים של המעלית)

ועוד שאלה האם כדי לחבר את הפרספקס עם דבק מגע.. כי אי אפשר לקדות.. הפרספק קצת דק מידי..

פורסם

אני חושב,

שאתה צריך להיכנס למעלית בבנין,

ולהשיג לך כפתורים(אהמ רמז)

:silly: :silly: :silly: :silly:

פורסם

שים לב לחוקי הפורום של פורום זה:

ברוכים הבאים ל"פורום יומני פרוייקטים". אמנם קשה להאמין, אך חלפה רק כ-שנה מאז פיצלנו את פורום "אוברקלוקינג ומודינג" למבנה שנראה היום טבעי וברור מאליו לרובכם.

החדשות הטובות הן, שמלכתחילה לא היו לנו שום כוונות לעצור שם. תחום המודינג בישראל, עבר בשנה זו שינוי משמעותי (לו חיכינו ועליו עמלנו) - הן בתפיסה הציבורית (יותר תחרויות והכרה גם בעיתוני המיינסטרים) והן בגודל הקהל, המודע כיום לעובדה - כי מארז אינו חייב להיות סתם קופסה לבנה/אפורה ומכוערת.

כפי שכתבנו כשפתחנו את פורום אלקטרוניקה ומודינג - המטרה הייתה להראות לכל הגויים שגם אנחנו, הישראלים, יודעים מהו הקצה החד של הדרמל ;)

הצעד הבא, הטבעי (והמתבקש), הוא פתיחת פורום "יומני פרוייקטים". וודאי שמתם לב לגלריית המודינג הפורחת, כמו גם לריבוי הפרוייקטים שפורסמו בפורום מודינג הישן (בן שנה וקצת - ישן עלאק). בשקט, מאחורי הקלעים, חיכינו לרגע זה, למאסה הקריטית הזו והחלטנו שהגיע הזמן.

שמתם את המחשב בתוך החתולה של השכן? עם חלון ואורות ניאון? רוצים להראות איך עשיתם את זה? רוצים לשתף את חברי הקהילה בדילמות וב"אחורי הקלעים" של המוד שלכם? או שסתם מתחשק לכם לקבל מחמאות על החיתוך המרשים או החריטה המדהימה?

החל מהיום, יש לכם מקום לעשות זאת. פורום יומני פרוייקטים מיועד לתיעוד והצגת הפרוייקטים שלכם תוך כדי יצירתם.

חוקי הפורום

1. נושאים לדיון בפורום: זה אמנם נראה לנו ברור שפורום יומני פרוייקטים מיועד אך ורק לדסקוס ופרסום יומני פרוייקטים, אך ננצל במה זו להבהיר - אין לפתוח דיונים שאינם יומני פרויקטים בפורום זה!, אם יש לכם שאלה על פרויקט ספציפי, שאלו אותה בדיון על אותו פרוייקט.

דיונים שאינם יומני פרויקטים ימחקו ללא התראה מוקדמת ו/או הודעה.

8. שימוש בחיפוש: לפני פתיחת ת'רד, בצעו search.gif בפורום. ישנו סיכוי רב שכבר ענו על שאלתכם בעבר. בנוסף היכנסו לפורום אלקטרוניקה ומודינג, המשמש גם כמאגר המידע הישראלי הגדול ביותר בנושא זה. בפורום קיימות כמה הודעות "דביקות" (סטיקים) לנושאי המודינג והאלקטרוניקה בהם מומלץ להעיף מבט :

ת'ראד הודעות נבחרות ו-FAQ

ת'ראד בנושא מודינג ומדריכים

ת'ראד בנושא אלקטרוניקה ומדריכים

ת'ראד עם מדריכי משתמשים - אם אתם מעוניינים להוסיף אליהם מדריך משלכם אתם מוזמנים לפנות אלינו.

וכמובן - מדור המדריכים של האתר

אם אתם מעוניינים במידע נוסף על החוקים, או שיש לכם שאלות על חוק כלשהו, היכנסו לדיון על החוקים בפורום "על האתר והפורום".

מה מפרסמים?

- כמו שאמרנו, כל פרוייקט מודינג (מארז או חומרת מחשב אחרת שאתם בונים בעצמכם או מעבירים תהליך של מודינג) שאתם בתהליכי בנייתו ומעוניינים לשתף את הקהילה בתהליך. מודינג שכבר ביצעתם וברצונכם להראות תמונות סופיות יפורסם, כבעבר, בפורום אלקטרוניקה ומודינג.

- התמונות יהיו בת'ראד עצמו ולא כקישורים - גודל תמונה מקסימאלי יהיה 800X600

מה לא מפרסמים?

- פרוייקט שכבר סיימתם, כפי שנאמר יפורסם בפורום אלקטרוניקה ומודינג.

- מודינג למאוורר, חריטה בגג, או בכלל כל מודינג בודד שאיננו חלק מפרוייקט רחב היקף.

- מודים שלא אתם ביצעתם.

- קישורים.

- פרוייקטים ללא תמונות.

זהו, כן - כדי לשמור על רמתו של פורום זה ובכדי למנוע אי נעימויות, ספאם, ועוד מחלות, היכולות להזיק לפורום זה, בכוונתינו לנהל אותו באופן קשוח יותר מאשר את שאר הפורומים. זכרו שהדבר נעשה בכד לאפשר לכם להנות מעבודתכם ומעבודתם של אחרים.

הקפידו לפרגן, וגם אם יש לכם משהו לא נעים להגיד, מיצאו את הדרך הפחות כואבת לומר זאת - זכרו שבפעם הבאה אלו אתם תחת זכוכית המגדלת...

וכרגיל - MOD ON :xyxthumbs:

את הדיון הזה אני מעביר לפורום אלקטרוניקה ומודינג הרגיל.

כשתיהיה סגור על עצמך שם, ותתחיל לבנות את הפרויקט, אז יהיה נפלא אפ תפתח פה תראד חדש ותראה לנו את כל ההתקדמות וההתפתחויות.

פורסם

שאלה לי אליכם, איך אפשר ליצור חורים לכוננים ושאר דברים, ללא דרמל שיעשה בין כה וכה עבודה לא מדוייקת?

חיבור הפרספקס מתבצע על ידי קוביות של פרספקס, איפה איפשר להשיג אותן? האם חיבור על ידי זוויות מפלסטיק/ברזל אפשרי?

פורסם

דרמל יעשה עבודה מצוינת

אתה יכול לעשות בעצמך קוביות --> עם קוביית פרספקס

פורסם

בקרוב אני יעלה לפה כמה הצעות נחמדות שיש לי..

דבר איתי באייס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים