פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים שאלום אני חדש בכל העסק הזה של בנייה.. (לא ניסיתי מעולם!) פעם ראשונה שעולה לי רעיון והוא לבנות מארז מפרספקס עכשיו אין לי מיגבלה לפרספקס.. ואמ.. חשבתי לעצמי אולי יש לך רעיונות.. אשמח לשמוע עצות..
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אני חושב שהיה לך קשה כי אין לך ניסיון בזהאם בכל זאת אתה רוצה תשתמש בפרספקס עבה משהו כמו 0.5תתכונן להרבה עבודהקדיחות וחיוכיםתחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה משהו!שלא פתאום תצטרך לאלתר באמצע משהו
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר יש לי את העובי הדרוש.. השאלה היא מה הרעיון לבנות. זווית צורה.. חריטה.. וכל זה יש רעינות?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אני ממליץ לך בחום לעבור על הפרויקט של Arik.Gהפרוייקט מארז שקוף כמו שאתה מתכנן:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=45862.0ועוד מארז שהוא בנה מ0:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108264.0יש לך שם הרבה תכנונים שהוא עשה וחישובים וחיבורים וכל מה שבעצם יעזור לך לקבל פרופורציה של ההכנה לקראת עבודה (:בהצלחה!
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר ראיתי והשכלתי.. אהבתי מאוד את הכפתורים שלו.. השאלה.. מאיפה משיגים כאלה? וכמה עולים? (הכפתורים של המעלית)ועוד שאלה האם כדי לחבר את הפרספקס עם דבק מגע.. כי אי אפשר לקדות.. הפרספק קצת דק מידי..
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אני חושב, שאתה צריך להיכנס למעלית בבנין, ולהשיג לך כפתורים(אהמ רמז) :silly: :silly:
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים שים לב לחוקי הפורום של פורום זה: ברוכים הבאים ל"פורום יומני פרוייקטים". אמנם קשה להאמין, אך חלפה רק כ-שנה מאז פיצלנו את פורום "אוברקלוקינג ומודינג" למבנה שנראה היום טבעי וברור מאליו לרובכם. החדשות הטובות הן, שמלכתחילה לא היו לנו שום כוונות לעצור שם. תחום המודינג בישראל, עבר בשנה זו שינוי משמעותי (לו חיכינו ועליו עמלנו) - הן בתפיסה הציבורית (יותר תחרויות והכרה גם בעיתוני המיינסטרים) והן בגודל הקהל, המודע כיום לעובדה - כי מארז אינו חייב להיות סתם קופסה לבנה/אפורה ומכוערת. כפי שכתבנו כשפתחנו את פורום אלקטרוניקה ומודינג - המטרה הייתה להראות לכל הגויים שגם אנחנו, הישראלים, יודעים מהו הקצה החד של הדרמל הצעד הבא, הטבעי (והמתבקש), הוא פתיחת פורום "יומני פרוייקטים". וודאי שמתם לב לגלריית המודינג הפורחת, כמו גם לריבוי הפרוייקטים שפורסמו בפורום מודינג הישן (בן שנה וקצת - ישן עלאק). בשקט, מאחורי הקלעים, חיכינו לרגע זה, למאסה הקריטית הזו והחלטנו שהגיע הזמן. שמתם את המחשב בתוך החתולה של השכן? עם חלון ואורות ניאון? רוצים להראות איך עשיתם את זה? רוצים לשתף את חברי הקהילה בדילמות וב"אחורי הקלעים" של המוד שלכם? או שסתם מתחשק לכם לקבל מחמאות על החיתוך המרשים או החריטה המדהימה? החל מהיום, יש לכם מקום לעשות זאת. פורום יומני פרוייקטים מיועד לתיעוד והצגת הפרוייקטים שלכם תוך כדי יצירתם. חוקי הפורום 1. נושאים לדיון בפורום: זה אמנם נראה לנו ברור שפורום יומני פרוייקטים מיועד אך ורק לדסקוס ופרסום יומני פרוייקטים, אך ננצל במה זו להבהיר - אין לפתוח דיונים שאינם יומני פרויקטים בפורום זה!, אם יש לכם שאלה על פרויקט ספציפי, שאלו אותה בדיון על אותו פרוייקט. דיונים שאינם יומני פרויקטים ימחקו ללא התראה מוקדמת ו/או הודעה. 8. שימוש בחיפוש: לפני פתיחת ת'רד, בצעו בפורום. ישנו סיכוי רב שכבר ענו על שאלתכם בעבר. בנוסף היכנסו לפורום אלקטרוניקה ומודינג, המשמש גם כמאגר המידע הישראלי הגדול ביותר בנושא זה. בפורום קיימות כמה הודעות "דביקות" (סטיקים) לנושאי המודינג והאלקטרוניקה בהם מומלץ להעיף מבט : ת'ראד הודעות נבחרות ו-FAQ ת'ראד בנושא מודינג ומדריכים ת'ראד בנושא אלקטרוניקה ומדריכים ת'ראד עם מדריכי משתמשים - אם אתם מעוניינים להוסיף אליהם מדריך משלכם אתם מוזמנים לפנות אלינו. וכמובן - מדור המדריכים של האתר אם אתם מעוניינים במידע נוסף על החוקים, או שיש לכם שאלות על חוק כלשהו, היכנסו לדיון על החוקים בפורום "על האתר והפורום". מה מפרסמים? - כמו שאמרנו, כל פרוייקט מודינג (מארז או חומרת מחשב אחרת שאתם בונים בעצמכם או מעבירים תהליך של מודינג) שאתם בתהליכי בנייתו ומעוניינים לשתף את הקהילה בתהליך. מודינג שכבר ביצעתם וברצונכם להראות תמונות סופיות יפורסם, כבעבר, בפורום אלקטרוניקה ומודינג. - התמונות יהיו בת'ראד עצמו ולא כקישורים - גודל תמונה מקסימאלי יהיה 800X600 מה לא מפרסמים? - פרוייקט שכבר סיימתם, כפי שנאמר יפורסם בפורום אלקטרוניקה ומודינג. - מודינג למאוורר, חריטה בגג, או בכלל כל מודינג בודד שאיננו חלק מפרוייקט רחב היקף. - מודים שלא אתם ביצעתם. - קישורים. - פרוייקטים ללא תמונות. זהו, כן - כדי לשמור על רמתו של פורום זה ובכדי למנוע אי נעימויות, ספאם, ועוד מחלות, היכולות להזיק לפורום זה, בכוונתינו לנהל אותו באופן קשוח יותר מאשר את שאר הפורומים. זכרו שהדבר נעשה בכד לאפשר לכם להנות מעבודתכם ומעבודתם של אחרים. הקפידו לפרגן, וגם אם יש לכם משהו לא נעים להגיד, מיצאו את הדרך הפחות כואבת לומר זאת - זכרו שבפעם הבאה אלו אתם תחת זכוכית המגדלת... וכרגיל - MOD ON את הדיון הזה אני מעביר לפורום אלקטרוניקה ומודינג הרגיל. כשתיהיה סגור על עצמך שם, ותתחיל לבנות את הפרויקט, אז יהיה נפלא אפ תפתח פה תראד חדש ותראה לנו את כל ההתקדמות וההתפתחויות.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים שאלה לי אליכם, איך אפשר ליצור חורים לכוננים ושאר דברים, ללא דרמל שיעשה בין כה וכה עבודה לא מדוייקת?חיבור הפרספקס מתבצע על ידי קוביות של פרספקס, איפה איפשר להשיג אותן? האם חיבור על ידי זוויות מפלסטיק/ברזל אפשרי?
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים ואם כבר כל כך בא לך קוביות יש כבר מוכנות: http://www.frozencpu.com/cpa-84.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.