עבור לתוכן

בעיה מוזרה מאוד במסך - אנא עיזרו לי לתקן...

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך MAG 796FD עם שפורפרת Trinitron של SONY. המסך בן 5 וחצי שנים ועד כה עבד מצויין..., לפני שבוע לערך התחיל המסך להציג אקראית תמונה סגולה לגמרי...

מזה אומר?, פעם בכמה זמן שמתחשק למסך הוא הופך כולו לגוונים של סגול ואני בטוח שהבעיה במסך מכיוון שיש לי כאן לאפטופ וגם בו הבעיה ישנה...(שאני מחבר את המסך לVGA)

זה קורה לרוב בשעות הערב-לילה

עכשיו, הרחקתי את כל השנאים והמגנטים מהמסך...

על מנת לצאת מהמצב הסגול אני מכבה אותו למשך דקה עד 5 דקות ואז פותח והכל חוזר לעצמו(לפעמים הוא חוזר לעצמו ואז עוד פעם עושה את הבעיה ואז אני עוד פעם ועוד פעם מתקן....) השאלה היא, מה גורם לזה?, ואיך אפשר לתקן...

תודה מראש לעוזרים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מכיוון שכבר עבר שבוע ולא ובקשתי לא נענתה אני נאלץ להקפיץ.

פורסם

ניסית להפעיל את המסך עם מחשב אחר או את המחשב עם מסך אחר?

אם באמת הבעיה נעוצה במסך, לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות חוץ מלהכיר במות המסך

***תדמיין שי פה סמיילים בוכים , לאן הם נעלמו אני על באמת לא מוצא אותם ??? :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: ***

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן להחליף מסך,אבל בכל מקרה

אם בא לך קח אותו למעבדה שיאבחנו את הבעיה ואז תראה אם שווה לך

לתקן אותו.

פורסם
  • מחבר

זה בטוח בעיה במסך, אני עכשיו בינתיים זמני עובד על LG 775FT שזה אחלה מסך מבחינת איכות תמונה אבל אני לא רגיל לביצועים שלו..., הייתי עובד 1280X1024 ב85HZ בוינדוס, עכשיו אני על 1152X864 ב75HZ :((((

בקיצור מצאתי flatron 795FT Plus משומש ב300שקל בערך..., נראה לי אני אקפוץ על זה ואני גם אתקן את המאג ב150שקל..(צריך להחליף קבל)

פורסם

בדקת אם זה הכבל VGA?

כשזה קורה תנסה לקפל\לעקם את הכבל VGA ותראה אם זה עושה משהו. יכול להיות שאתה מזיז את המחשב כל פעם ואז הכבל קצת מתרופף או שהמגעים בתוכו קצת רופפים. שווה לבדוק כי גם לאח שלי הייתה את הבעיה הזאת והסתבר שזה הכבל, אז פשוט קיפלתי אותו וזה הסתדר.

פורסם
  • מחבר

בדוק - זה לא הכבל, זה הדבר הראשון שחשבתי עליו :)

פורסם

מעניין איזה LG Flatron 795FT Plus תחדש אחלה מסך ואיזה מחיר פחחחחח מי הפראייר? :o

פורסם

חחח זה בדיוק הבעיה שקרה במסך של אחותי (אותו מסך) אבל אצלה גוון צהוב, ובפינות סגול, התותחים כבר נידפקים אחרי כ"כ הרבה שנים. תותח זה הראש הזה שמשדר צבע וישנם רק שלושה כאלה צהוב,ירוק וכחול. כאשר אחד מהם נידפק המסך מתחיל להשתולל בצבעים. הדרך היחידה להתקן את זה במעבדה וזה יעלה לך כמו מסך חדש.

פורסם

אצלי עלה לתקן את ה MAG786FD בערך 100 ש''ח

תבדוק את העלות ...

פורסם

עצה אישית ממני,כבר עדיף לך לא לתקן,אחרי 5 שנים זה כבר באמת מוגזם,מסכים אמורים להחזיק משהו כמו 3-4 ג ממש לא בכיוון של 5 וחצי,גם אם תתקן הקרינה הגדולה שתיפלט מהמסך כבר לא שווה את זה(כל יצרן מחזק את הטענה שאחרי שלוש שנים רמת הקרינה עולה ב50% לפחות)

תקנה איזה 793DF כמוני ותגמור עם הסיפור,אני השגתי אותו חדש ב600 שקל מהיבואן של סמסונג(ח.י.ו.ן אני חושב)תנסה גם אתה לגרד עוד איזה 30 שקל ותהנה ממסך שטוח ומעולה,שנותן תמורה למחיר.

כמובן שיש יותר טובים אבל הכל תלוי בתקציב. ;)

בהצלחה flexion.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים