עבור לתוכן

יש דרך לגלות את הסיסמא לביוס?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600

אז ככה

1) יש דרך לגלות אותה?

2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?

פורסם

אתה פשוט יכול לאפס את הביוס(איפוס הביוס יחזיר את כל ההגדרות הקיימות להגדרות יצרן) והסיסמא תעלם.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני עושה את זה?

פורסם

אתה מוציא את הבטרייה הכסופה שנמצאת על הלוח אם שלך למשך כ-30 שניות, או שאתה משנה את סדר הג'ימפור על הלוח(תקרא את החוברת של הלוח אם אתה מעוניין לעשות את זה בדרך של הג'מפרים)

*כמובן שאת הבטרייה אתה מוציא כאשר המחשב מנותק מהחשמל.

פורסם

ואיך אני עושה את זה?

תגיד ל מה הדגם של הבורד שלך "לוח האם "

או שתעשה באמת מה ש Milk-Inc אמר :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

גמפרים זה במודרבורדים דיי ישנים.....

או שיטה יותר קלה לנתק את המחשב מהחשמל ל-30 שניות במקום להוציא את הבטריה יותר פשוט לא?

פורסם

או שיטה יותר קלה לנתק את המחשב מהחשמל ל-30 שניות במקום להוציא את הבטריה יותר פשוט לא?

:screwy: מה קשור תגיד לי יש לך סוללה על הבורד שהיא אוגרת

בתוכה חשמל אז במה זה יעזור לך הסוללה עדיין תשמור לך על ההגדרות של הביוס שלך :lol:

פורסם
  • מחבר

יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המחשב?

פורסם

יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המחשב?

תכלס כן יש להזכר בסיסמא  :lol: :lol:

אבל דוגרי מה כבר יכול להיות מסוכן אתה מנתק את המחשב מהרשת פותח דלק מוציא סוללה מחכה 30שניות + - לוחץ פעמם פעמיים על ההדלקה 

מחזיר את הסוללה למקום סוגר הכול ומחבר לחשמל  בחזרה ואופלה אין ססימה לביוס יכול להיות שאתה תצתרך להגדיר כמה דברים בסיסיים בביוס כגון שעון תאריך

וכו..ולא  שום דבר שהוא מסוכן   :cool2: :cool2:

פורסם

חכה! אל תפתח את המחשב ואל תוציא כלום , יש דרך הרבה יותר פשוטה

ועובדת , מנסיון ,

תכנס לאתר הבא:

http://madboot.com/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewdownload&cid=1

תוריד את הקובץ ותחלץ אותו לדיסקט

אח"כ פשוט תעשה ריסט , הדיסקט יעלה

תבחר בclear cmos ותאשר והביוס שלך מאופס

פורסם

זה הרבה יותר מסוכן מאשר להוציא את הבטריה.

פורסם

הפוך ...

בישנים אין ג'מפרים ובחדשים יש ג'מפרים מיוחדים לאיפוס הביוס ..

פורסם

1. בקשר לתוכנות איפוס BIOS - אפשר לעשות את זה גם בלי תוכנה אלא ע"י שימוש ב debug, רק שצריך לבדוק טוב טוב איזה ערך לשלוח לאיזה פורט (אם אני זוכר נכון, פעם זה היה פורטים 70 ו 71).

2. דרך אחרת - לחפש באינטרנט את סיסמת המסטר ל BIOS - דיי בטוח שלכל BIOS יש סיסמא כזו (אני יודע שלשלי יש), שעובדת בלי שום קשר לסיסמאות שאתה מגדיר. הסיסמא תלויה בדגם וגירסת ה BIOS כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים