פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים שלוםיש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600אז ככה1) יש דרך לגלות אותה?2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים אתה פשוט יכול לאפס את הביוס(איפוס הביוס יחזיר את כל ההגדרות הקיימות להגדרות יצרן) והסיסמא תעלם.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים אתה מוציא את הבטרייה הכסופה שנמצאת על הלוח אם שלך למשך כ-30 שניות, או שאתה משנה את סדר הג'ימפור על הלוח(תקרא את החוברת של הלוח אם אתה מעוניין לעשות את זה בדרך של הג'מפרים)*כמובן שאת הבטרייה אתה מוציא כאשר המחשב מנותק מהחשמל.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים ואיך אני עושה את זה? תגיד ל מה הדגם של הבורד שלך "לוח האם " או שתעשה באמת מה ש Milk-Inc אמר :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים גמפרים זה במודרבורדים דיי ישנים.....או שיטה יותר קלה לנתק את המחשב מהחשמל ל-30 שניות במקום להוציא את הבטריה יותר פשוט לא?
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים גמפרים זה במודרבורדים דיי ישנים..... או שיטה יותר קלה לנתק את המחשב מהחשמל ל-30 שניות במקום להוציא את הבטריה יותר פשוט לא? מה קשור תגיד לי יש לך סוללה על הבורד שהיא אוגרת בתוכה חשמל אז במה זה יעזור לך הסוללה עדיין תשמור לך על ההגדרות של הביוס שלך
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המחשב? תכלס כן יש להזכר בסיסמא :lol: אבל דוגרי מה כבר יכול להיות מסוכן אתה מנתק את המחשב מהרשת פותח דלק מוציא סוללה מחכה 30שניות + - לוחץ פעמם פעמיים על ההדלקה מחזיר את הסוללה למקום סוגר הכול ומחבר לחשמל בחזרה ואופלה אין ססימה לביוס יכול להיות שאתה תצתרך להגדיר כמה דברים בסיסיים בביוס כגון שעון תאריך וכו..ולא שום דבר שהוא מסוכן :cool2:
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים חכה! אל תפתח את המחשב ואל תוציא כלום , יש דרך הרבה יותר פשוטהועובדת , מנסיון , תכנס לאתר הבא:http://madboot.com/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewdownload&cid=1תוריד את הקובץ ותחלץ אותו לדיסקטאח"כ פשוט תעשה ריסט , הדיסקט יעלהתבחר בclear cmos ותאשר והביוס שלך מאופס
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים גמפרים זה במודרבורדים דיי ישנים.....או שיטה יותר קלה לנתק את המחשב מהחשמל ל-30 שניות במקום להוציא את הבטריה יותר פשוט לא?הפוך ... בישנים אין ג'מפרים ובחדשים יש ג'מפרים מיוחדים לאיפוס הביוס ..
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים 1. בקשר לתוכנות איפוס BIOS - אפשר לעשות את זה גם בלי תוכנה אלא ע"י שימוש ב debug, רק שצריך לבדוק טוב טוב איזה ערך לשלוח לאיזה פורט (אם אני זוכר נכון, פעם זה היה פורטים 70 ו 71).2. דרך אחרת - לחפש באינטרנט את סיסמת המסטר ל BIOS - דיי בטוח שלכל BIOS יש סיסמא כזו (אני יודע שלשלי יש), שעובדת בלי שום קשר לסיסמאות שאתה מגדיר. הסיסמא תלויה בדגם וגירסת ה BIOS כמובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.