פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה :[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים גש ללוח בקרה, שם גש ל Administrative Tools, שם גש ל Services, אתר ברשימה את Messenger, הקלק עליו לחצן ימני, כנס ל Properties וב Startup Type בחר ב Disabled.
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים מחבר וואלה אחי עזרת לי מאוד בחור כלבבי אבל יש לו ווינדוס בעיברית לא באנגלית האם אפשר את זה בפרוש לעיברית תודה
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים טוב , אני רואה שאתה נורא מבין בווינדוס :-Xאז הנה לינק לתוכנה פשוטה שעושה את העבודה : http://sky.prohosting.com/rofl91/Mess-Disable.exeעכשיו אני אסביר לך מה כדי לך לעשות:אם אתה רוצה למחוק את הWindows Messenger תסמן הכי למטה ב"וי" ולחץ "Apply"אם אתה רוצה שפשוט שהWindows Messenger לא יפעל בחר בשני ובשלישי ועשה "Apply" ואחר כך תבחר את הראשון ותעשה "Apply".
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים מחבר זה לא המחשב שלי אחי זה המחשב של חבר שלי אחי ואני מבין די טוב ותודה אחי
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תריץ בנוסף עידכון לווינדוס ופיירוול אם אתה לא רוצה שהמחשב יתמלא בויורסים.אם יש לך את פירצת ההאבטחה הזאת אז אין לך פיירוול ואת כל העידכונים של מיקרוסופט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.