פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים כשתעלה תוכנית ההתקנה (אם אתה מאתחל מה-CD) תבחר פשוט בכונן C ולא בכונן D. הבחירה נעשית במסך בו אתה נשאל באיזו מחיצה/כונן אתה מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה.בהצלחה.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים למעשה אתה כן יכול.לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שהיה מותקן עליו WINXP והחלפתי לWIN98SE.המחיצות שלי היו בפורמט NTFS ובעזרת FDISK פירמטתי לFAT32. הBOOT DISK שבו השתמשתי(של WIN98) הורד מBOOTDISK.COM.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים עם FDISK אתה לא מפרמט אלא מוחק/יוצר את המחיצההפרמוט לא מתבצע בעזרתה אלא תוך כדי ההתקנה של חלונות או בנפרד
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים כמובן,אבל לפי מה שהבנתי הבחור בסך הכל רוצה שכונן הC שלו יהפוך לריק בעזרת דיסק איתחול של WIN98.מה שרשמתי שהוא כן יכול להשיג את התוצאה הזאת.מה שכן,אז באמת עדיף שהמחיצות יהיו בפורמט NTFS,אבל הוא בסך הכל שאל איך הוא יוכל לגרום לכונן שלו להיות ריק בעזרת דיסקט איתחול של WIN98.עריכה:עכשיו כשקראתי את ההודעה שלי עוד פעם,אני רואה שאולי לא הייתי ברור מספיק.סליחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.