פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים חתכתי את המארז עם דרמל בצורת איקס ...יצא נחמדמאיפה אני משיג פרספקס ? ואיך אני מחבר אותו? ויש כל מיני גדלים ל פרספקס ? וכמה זה עולהתודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אני קניתי לפני כמה ימים מחנות שמוכרת תריסים וחלונות (אפשר למצוא בזגגיה או בנגריה אולי)לוח בגודל 34X38 עלה לי 40 שקל, פרספקס חדש, נקי, עטוף משני הצדדים
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אפשר לקנות פרספקס מזגגים או מחנות מפעל של פלסטיק תחפש באזור שלך אם ישלחבר אותו אפשר עם סוגי דבקים שונים המומלצים זה אפוקסי או סיליקוןלחבר גם עם גומי hלחבר עם ברגיםכמובן שיש גדלים גם באורך וגם בעוביבקשר לכסף אני לא יודע בדיוק אבל ככול שהפרספקס יותר טוב(ככול שהוא פחות נשרט) הוא עולה יותר
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר אוקי, אבל אם אני עשיתי חיתוך בצורת איקס...ואני קונה נגיד סתם דוגמא 38 ס"מ על 38...אז..מה אני עושה איתו ישק מדביק ? :\או שצריך לחתוך אותו במדוייק כמו החיתוך שעשיתי במארז? אני לא מבין פשוט...
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אתה פשוט מדביק או מבריגאת הפלטה שהיא מכסה את החלון ושיהיה בסיס לתפוס אותו טוב
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים תה הפרספקס אתה בוחר איך להדביק אם אתה רוצה אתה יכול באיקס ואם אתה רוצה אתה יכול להדביק אותו על כל הדלת שידבק יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.