פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים עברנו לפני כמה חודשים לבית חדש אבא רוצה להזמין בחור שעובד באלומיניום לגימורים אחרונים פה של מה שנשאר.. אז זאת ההזדמנות שלי כבר לקנות אלומיניום למארז.. אני מתכוון לקחת ממנו הצעה כמה הוא יקח לי על כמות אלומיניום שתספיק לי למארז.. אם זה לא יהיה סכום גדול מידיי (אני חוסך עכשיו לרישיון לאופנוע =\) אז אני אקנה ואבנה מארז נחמד בהתאמה אישית. עכשיו החלק שאני צריך אתכם! התחלתי לעבוד על כל מיני שרטוטים של מארזים, כל מיני רעיונות ודברים נחמדים. אני רוצה שהחבר'ה היצירתיים פה יתנו רעיונות ואפילו ישרטטו דוגמאות למארזים עם רעיונות נחמדים.. נוראה התלהבתי מהפרוייקט של אריק שיש פה.. תודה לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אתה מוזמן ליצור איתי קשר ב ICQ, אני יעזור לך. אני יכול לסרטט לך ב -3D את חוץ המארז. 266-850-470 אני יעזור לך בשמחה ------------------------------------------------ אוקיי, הינה הרעיון שלי בשבילך.. (העונה לשם DATA) אין צורך להוסיף הרבה מילים.. התמונות ידברו בשבילי.. ------החריטה באלומיניום צריכה גם לחרוט שיכבה דקה בפרספקס, מה שייצור תעלות אור ברגע שתוסיף את הלדים שיאירו את החריטות--- כל הלדים שיאירו את החריטות יתחברו למנגנון מריץ לדים\ רולטת לדים, הדבר ייתן אפקט מיוחד של "מידע זורם" בתוך המארז. ----והינה קצת הסברים---- החץ שמראה את הבורג אומר: בורג שעובר דרך המשלוש ודרך משטח האלומינים התחתון, יחזיק את שניהם (בתמונה זה לא כל כך ברור..) זהו בערך. מקווה שאהבת. Pro modder אתם מוזמנים להגיב על הרעיון ולהציעה רעיונות נוספים שיכולים לשפר את הרעיון..
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר אני כבר הבעתי את דעתי באייסיקיו.. יצא יפה מאוד!! אבל אני מחפש משהו טיפה שונה.. תודה רבה על העזרה אחי!!
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים הרעיון עודכן לפי בקשתו של ketchup. *רגליים למארז שעשויות מ עיגולי ברזל. *חלון גדול בדלת המארז
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר יצא מגניב אחי!! תודה רבה!!כמה אלומיניום בערך אני אצטרך בשביל כל העסק?עריכה: כמה אלומיניום אני אצטרך בערך בשביל מארז כזה בערך רק במידות של פול טאוור?
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אחי אתה גם יכול לסרטט לי?אני לא מצליח להוסיף אותך באיייסיקיו צור איתי קשר..174724290או במסנג'ר taldrom1@hotmail.co.il
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים יצא מגניב אחי!! תודה רבה!!כמה אלומיניום בערך אני אצטרך בשביל כל העסק?עריכה: כמה אלומיניום אני אצטרך בערך בשביל מארז כזה בערך רק במידות של פול טאוור?שני לוחות בגודל 45X60 ס"משני לוחות בגודל 45X 20 ס"משני לחות של 60X20 ס"מ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.