עבור לתוכן

פרוייקט ה RED CASE עודכן..(ע"מ7 פאן באס!)5.11.05

Featured Replies

פורסם

איזה מארז יפה אהבתי את הבחירה לכוננים אחלה צבע בהצלחה בהמשך

• תגובות 77
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחריי יום מפרך של עבודה (חמש וחצי שעות של עכודה) סיימתי את ה פאן באס בכל הפרוייקט הכנת הפאן באס הייתה הכי קשה אבל משתלמת..אוקיי מה עשיתי: לקחתי סידירום ישן שלא היה בשימוש הוצאתי את התוכן שלו והשארתי רק את הקופסה שלו אחר כך לקחתי את אחד הפאנלים של המחשב קדחתי חורים ללדים ולמפסקים ואת זה עשיתי בדיוק מירבי... אחר כן הכנסתי את חמשת מתגי הON/OFF/ON  והמתג הכללי והתחלתי להלחים בחיי שזה היה מסובך!!!! אבל בסוף הצלחתי. את כל מחבריי המולקס הוצאתי מספק ישן שהיה לי כל ההלחמות והחיבורים לקחו לי בערך שעתיים של עבודה. בסוף הדבקתי את הפאנל עם המתגים לקופסה של הסי דירום(ז"ל) העברתי בתוכו את כל החוטים חיברתי והכל עובד !!! ולכל מתג יש שלושה מצבים שזה אומר שמאוורר יכול לעבוד כל עוצמה מלאה וחצי עוצמה ותאמינו לי זה עוזר בהנמכת הרעש.. טוב איך אפשר בלי כמה תמונות.... :yelclap::smile1: ::)

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה מאוד!!!

כל הכבוד :xyxthumbs:

פורסם

אחד הפאן באסים תוצרת בית הכי יפים שראיתי

פורסם

בחור מוכשר

קבל ח.ח

פורסם

יפה מאוד!

על פי איזה שירטוט עשית את הפאן באס?

פורסם

סה"כ נראה נחמד

האם הוא דו מצבי, או שמא יש שם גם אפשרות ל7V (אני לא רואה את החיבורים עקב איכות הצילום הגרועה)

השימוש בUB נחמד.

ותמונות איכותיות יותר חובה >:(

מדוע לא השתמשת בפוטנציומטרים?

פורסם

פוטונציומטר יותר טוב אבל חפיף זה לא משנה כל כך יצא פצצה הקטנים מאווררים גדול הכל?

פיצוצ לפי דעתי תיתחדש

פורסם
  • מחבר

כן הגדול מכבה את כולם והקטנים זה על כל מאוורר...ויש לכל מפסק שלושה מצבים....ואני שרטטי וחיברתי הכל לבד וזה היה קשה ומבלבל. הנה שרטוט שהכנתי ציירתי בו דוגמא 1 למה שעשיתי בכל מתג ולד...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשר בבקשה כמה "פוזות" של המחשב בכללי (הכול מחובר וסגור/לא סגור, עם אורות ובלי)

תודה!

פורסם

תראה את הכל מולבש על המארז

פורסם
  • מחבר

הנה כמה פוזות של המארז אבל הם לא יצאו משהו מחר אני מזמין מצלמה דיגיטלית בשביל לפנק אתכם בכמה תמונות איכותיות!!

dsc000696yl.jpg

dsc000713np.jpg

dsc000700wo.jpg

dsc000723jt.jpg

dsc000738gn.jpg

dsc000740sx.jpg

dsc000753kg.jpg

פורסם

אהבתי את הפאן באס ! מאוד יפה. אולי תכין מדריך להכנת אחד כזה כדי שכולנו נוכל להכין גם ^_^ ?

פורסם

יש כבר 2 מדריכים במדריכי האתר..

ואם זה לא מספיק (ומפורט)

חיפוש יעלה עוד כמה תרשימים\סכמות

וסגנונות עיצוב..

פורסם

שלח לי מאיפה בידיוק וכמה עלה לך המארז (בפרטי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים