פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים עבודה ממש יפה אבל אני עדיין לא אוהב את הצורה של החריטה.. SORRY... בהצלחה.. מחכה לעידכונים... *ד"א עשית את החריטה עם הציר הגמיש נכון? אני צריך לקנות אחד אבל יש לי מקורי של DREMEL ולא נראה לי שמשהו אחר מתאים(קניתי משהו לא מתאים.. ) הציר המקורי עולה בארץ 280 שקל!! גנבים! (מהום סנטר.. המקום היחיד שמצאתי את זה...) חשבתי להזמין מארה"ב שם זה עולה 100 שקל אבל זה אולי יגיע עוד חודש.. מישהו מכיר עוד מקום שמוכר (בארץ) במחיר שפוי? תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים ^^^^^^^^כבר באמת חשבתי על זה.. אבל הוא עולה 250 עם ציר והעוד איזה 100 חלקים.. :\טוב... נראה כבר מה אני אעשה.. :-\
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני קנית ב 129 דרמל דיי טוב עם ציר + 120 חלקים 40 דיסקים 20 משהוא כזה ראשי שיוף וכו'
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מחבר הפעם יצא לי מוד חמוד ביותר הארתי את החריטה שעשיתי כשחברים שלי ראו את זה הם נשארו עם פה פתוח... שמתי כללי 6 לדים 3 למעלה 2 למטה ו1 מהצד וז גם מאיר לי את החורים של המאווררים הנה כמה תמונות! פשוט חיה רעה!!!!! ;D [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים באיזה צורה הארת את זה כאילו אני יודע איך עושים אבל אני חושב שאפשר גם עים קתודה או שאי אפשר איך אתה עשית
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר כבר אמרתי שהארתי את זה עם לדים שמתי 6 לדים בכל מיני כיוונים על הפרספקס שעליו חרטתי..ואם אתה רוצה אתה יכול עם קתודה אבל זה לא נראה משהו..
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר הנה עוד מוד חמוד שעשיתי כי שיעמם לי צבעתי את הפאנל של הצורב והסידירום והכונן דיסקטים בספריי אדום.... ביום שישי אני הולך להכין פאן באס!!!טוב בינתיים הנה כמה תמונות......[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.