פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר טוב אחריי זמן קצר של שינה החלטתי לחרוט על הפרספקס.. והיום חרטתי צורה יפה של מין איש עם חתכים על הפרצוף ויצא לי משהו בן **** המצלמה שלי לא אצלי כרגע יחזירו לי אותה מחר ומחר בבוקר אני מקווה שיהיו תמונות של החריטה הנה התמונה של מה שחרטתי ;D [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אני חייב לומר שזה לא נראה הכי טוב, ואני לא הייתי רוצה את זה על החלון במארז. אבל כל אחד והטעם שלו...
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים לקח לי חמש דקות להבין מה מצוייר שם.. סליחה אבל זה קצת בעע.... מחכה להמשך...
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים המארז הוא חיקוי עלוב אם מותר לציין למארזי ALIENWARE לעניין שלנו עבודה יפה מאוד
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר הנה כמה תמונות של החריטה לדעתי לא רואים את החריטה בברור עוד יומיים אני מקבל לדים ואני יאיר את החריטה ואז יראו אותה טוב..ולבינתיים הנה כמה תמונות..... (סליחה על האיכות המצלמה שלי SUCKS!!!)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים כל הכבוד נראה נחמד... אחלה של פרויקט אחי. שווה כל דקה של עבודה לא מתרגשים הא...
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר היום הדבקתי עם דבק חם את ה"לייזר לד" שלי מעל המקלדת הנה שתי תמונות..דרך אגב זה פטנט טוב ללילה זה משמש תאורה מצויינת למקלדת וזה גם נראה טוב..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר עם העגול הוא הכי נוח והוא לא בורח... חרטתי איתו ממש בקלות וזה לקח לי רק עשר דקות בערך...
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אוקידרך אגב זה מה שקיבלת עם הדרמל?אני עוד מעט עושה חריטה אז אני לא יודע אם להשתמש עם העגול או העיפרון הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.