פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר בטח ששווה.....טוב בזמן האחרון היה לי זמן אז הכנתי גרילים יפים מעוצבים פצצה בקרוב אני גם קונה ספק 550W וערכת סליבינג אני יעדכן בקרוב. בינתיים קבלו תמונות.....[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים כל הכבוד לך שיחקת אותם עם הגרילים שהכנת נראים ממש מצויין תמשיך לעדכם אחלה פרוייקט
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר אתמול הגיע אליי הספק החדש שלי OCZ POWERSTREAM 600WATT ובקרוב אני קונה ערכת חיבורי מולקס UV ובינתיים הכנתי לייזר לד (מורכב משלושה לדים כחולים)שישמש תאורה למקלדת והכנתי מאוורר PCI שיקרר לי את הכרטיס מסך והוספתי מאוורר לדים קדמי הנה קישור לדף של הספק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3403 והנה עוד כמה תמונות...
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים יפה מאוד.תתחדש על הספק,ונראהלי שהמאוורר שעל הכרטיס מסך הפוך..נכון שמת את המאורר הפוך הוא אמור להוציא אוויר אל הכרטיס ולא להוציאדרך אגב תתחדש נראה טוב מאוד הספק
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר אני הולך בהמשך להוסיף לדים למעמד של המחשב ולהחליף חיבורי מולקס לUV ואני קונה בקרוב שני כבלים ATA UV להרדיסק ולסידירום.ובהמשך אין לי מושג!! אבל זה לא הסוף..
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר אני צריך כמה עצות מכם.. אני היום מזמין קיט סליבינג וחבורי מולקס UV באיזה צבע כדי לי לקחת ואני צריך חנות טובה בארץ לקנות ממנה אתה הסט חיבורי מולקס שאלה שנייה..אני רוצה לחרוט על הפרספקס בצד מה כדי לי לחרוט .. ??? תודה מראש לעוזרים.... [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.