פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים שלום לכם אנשים זהו הפרוייקט השני שלי במודינג הראשון הוא ה BLUE CASE כבר ראיתם אותו עכשיו אני עוסק בפרוייקט אחר על המארז שלי RAIDMAX TITAN901 זה מארז יפה גם בלי המודינג אבל רציתי לשנות אותו....זה מה שעשיתי:1-הוספתי שתי מאווררים 80 מ"מ+שתי קטודות קרות2-הוספתי לדים למאוורר 120 מ"מ3-הוספתי מאוורר על ה הצ'יפסט4-חתכתי חלון צד והרכתי פרספקס5-הרכבתי תאורת מחברי מולקס6-הוספתי קטודה ירוקה 30 ס"מ7-עשיתי עיגול כבליםבעתיד:1-חריטה על הפרספקס2-הוספת מאוורר עליון3-תאורת לדית לפרספקסהנה כמה תמונות מקווה שאהבתם תגיבו.....[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים חח פצצת תאורה יש'ך שם, הא? אני מקווה שאתה שולט על התאורה (אלא אם כן אתה מכבה את מחשב בלילה..) עשה מאמץ פנק אותנו בעוד תמונות (ואם יהיו יותר איכותיות - יהיה יותר טוב..) אם תוכל להתמקד עם על חלון בצד, ומבנה המארז, יהיה אחלה
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים נראה נחמד מאוד !!! רק כמו שאמרו החברה מעלי, תמונות יותר איכותיות לא יזיקו
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר מארז אדום לא ורוד... וסליחה על האיכות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים יפה!נחמד מאוד!*סתם נקודה לחשיבה- במקום לדים כחולים הית שם לדים אדומים ככה שזה יתאים לצבע של המארז*סך הכל יצא ממש יפה!
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר הנה המוד האחרון שעשיתי הכנתי 2פנלים קדמיים למארז ועשיתי בהם חור למאוורר ושמתי גריל פצצה!!![attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.