פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה.....אני רוצה לדעת כמה עולה קבל 45 מיקרו פרד ואיפה אפשר להשיג כאלה?
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר זה לא קבל קטן שמכניסים למטריצה בשעורי אלקטרוניקה!!!זה קבל של מזגן 3 כ"ס....לא נראה לי שהוא עולה 2 שקל.....בגלל זה אמרתי שאינ לא יודע אם זה שייך לפורום הזה :s05:
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אני לא חושב שמישהו כאן יעזור לך, כדאי שפשוט תתקשר לחנות שמוכרת כאלו דברים.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר ואיפה מוכרים קבלים כאלה? כדי שאני אדע לאן להתקשראני רוצה לדעת מכיוון שאמרו לי מחירים שונים 15~ ו-80~ שקלאז אני רוצה לברר מה נכון והאם מי שהחליף לי ת'קבל סתם זיין לי תשכל
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים ואיפה מוכרים קבלים כאלה? כדי שאני אדע לאן להתקשר אני רוצה לדעת מכיוון שאמרו לי מחירים שונים 15~ ו-80~ שקל אז אני רוצה לברר מה נכון והאם מי שהחליף לי ת'קבל סתם זיין לי תשכל למה לקלל אף אחד לא יעזור לך אני יכול לעזור לך תגיד לי לאיזה מזגן דגם חברה פרמטרים של הקבל לאיזה יחידה הקבל פנימית חיצונית ?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר קודם כל לא קיללתי זה היה ביטוי.... הקבל הוא של מזגן מיני מרכזי תדיראן 3 כ"ס אם אתה צריך את הדגם המדוייק אני אבדוק יותר מאוחר ולפי מה שהבנתי הקבל שייך למדחס ביחידה החיצונית והקיבול שלו 45 מיקרו פרד
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים קודם כל לא קיללתי זה היה ביטוי.... הקבל הוא של מזגן מיני מרכזי תדיראן 3 כ"ס אם אתה צריך את הדגם המדוייק אני אבדוק יותר מאוחר ולפי מה שהבנתי הקבל שייך למדחס ביחידה החיצונית והקיבול שלו 45 מיקרו פרד אוקיי עכשיו למה אתה בטוח שאתה צריך להחליף את הקבל מאיפה וידעתה את זה המדחס לא מניע או מה ?[ כן דגם לא יזיק לי ותגיד לי גם מאיפה אתה בארץ
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר קודם כל זה לא אני החלטטתי שצריך להחליף את הקבל זה הטכנאי מזגנים שבא לבדוק למה המזגן לא מקרר אלא עובד כמו מאווררק מוציא אוויר אבל הוא לא קר!!!הוא פתח את היחידה החיצונית ובצד שמאל של המנוע היו כל מיני חוטים והקבל.....והקבל היה מפוצץ, ז"א היו בו חורים שמהם יצאה מתכת כלשהי, והוא טען שזה קבל של המדחס!!!ואת הדגם אני לא יודע כרגע כי אני לא מוצא את המסמכים של המזגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.