עבור לתוכן

משהו מעניין בקשר לנגן: הגרסה המקודדת נשמעת פחות טוב מהגרסה המוקלטת

Featured Replies

פורסם

בדקתי על אותו שיר - DARUDE SANDSTORM מאותו דיסק איכות קובץ ושמיעה בשתי דרכים שונות:

ראשית הקלטתי דרך LINE IN מהרדיו טייפ לנגן באיכות מקסימלית: 128 KBIT STEREO (לא JOINT)

אח"כ ניסיתי דרך המחשב בתוכנה המצורפת JETSHELL באיכות הבאה: STEREO 192KBIT על איכות קידוד גבוהה (הכי איטי) - לקח דקה וחצי ובסוף זה נשמע יותר טוב בהקלטה - בקטעים של המעברים עם האפקטים במיוחד

פורסם

יש מצב שהתוכנה מעאפנה

פורסם
  • מחבר

חחח יש מצב..  ;D

עריכה: ההקלטה יצאה יותר חזקה, זה עכשיו שמתי לב בבירור

יש אפשרות לעלות פה את הקבצים להשוואה או חלק מהם או שזה יעמיס על השרת?

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אחי :)

רגע ומה למלא באימייל של המקבל? ???

פורסם

רגע ומה למלא באימייל של המקבל? ???

את האימייל שלך, אז ישלח לך באימייל קישור לקבצים שאותו תוכל לפרסם פה.

פורסם
  • מחבר

אההה SILLY ME

תודה רבה!

פורסם

למחשב העברת על ידי קידוד מהדיסק?

מוזר מאוד לשמוע, שכן המרה דיגיטלית אמורה להיות טובה יותר מהמרה לאנלוג ואז חזרה לדיגיטל במכשיר נפרד.

Anatoli.

פורסם

אתה רוצה לומר לי שגם למחשב וגם לנגן שלך אתה הקלטת דרך נגן חיצוני?

במידה וכן זה דיי צפוי שאיכות המחשב תהייה נמוכה מאוד, שכן ה-ADC שנמצא בכרטיסי הקול הפשוטים (המובנים) הינו גרוע ביותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי נכון.

הקידוד בוצע במחשב ע"י תוכנה שבאה עם הנגן ופשוט שמתי את הקובץ בנגן

פורסם

באמת לא הבנתי. קצת התבלבלתי עם התהליך.

איכפת לך בקשה לתאר את התהליך כולו מהתחלה בפירוט?

ד"א, הגרסא המוקלטת ב-128 נשמעת פשוט הרבה יותר גרוע.

הסיבה שאתה לא שומע את זה היא שאתה לא משתמש בציוד מתאים לבדיקה. בנגן הנייד שלך העובדה שיש עוצמה גבוהה יותר נשמעת לך בתור איכות גבוהה יותר. למעשה, הצליל מרוח יותר, עמום יותר, ומלא ברעשי רקע. אני בדקתי את זה עם הסטריאו שלי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב את ההקלטה ביצעתי ע"י חיבור כבל LINE IN פשוט שבא עם המכשיר לרדיוטייפ שלי ליציאת אוזניות ברדיוטייפ, והקלטתי דיסק מתנגן.

ואת הENCODING ביצעתי בתוכנה במחשב וזה המיר ישירות לתוך המכשיר

בדקתי את זה על הרמקולים במחשב!

ויכול להיות שאתה צודק בקשר למריחה טיפה אני מרגיש אבל הקטעי מעבר יותר טובים במוקלט

פורסם

שוב, האיכות של המוקלט גרועה יותר ללא כל ספק. הסיבה שזה נשמע לך טוב יותר היא העוצמה הגבוהה יותר (טריק שנעשה גם בסדרת הכרטיסים החדשה של קריאטיב) אני בדקתי על מערכת שהיא כמה רמות מעל כל רמקולים שקיימים למחשב ואני יכול לציין שללא כל ספק הגרסא המוקלטת גרועה בהרבה מזו שהומרה במחשב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

רגע איזו מערכת יש לך? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים