פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים היי ! אני רוצה לבנות מערכת של לדים שמהבהבים בצורות שונות נגיד אחד אחד או כמה ביחד נכבים ונדליקים (כמו הזה לאופניים ) אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה של זה והסבר אני יודה לו תודה מראש עומר
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר כן אחי משהו כזה רק שיהיה מחובר למחשב בכל מקרה תודה רבה על הלינק !! אני לא מבין אבל בדיוק מזה כל רכיב ולאיפה הוא מתחבר אז אם מישהו יכול למצוא לי מדריך בעברית ..תודה מראש עומר
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים קודם כל כדי שיהי לך קצת מושג בנושא לך לסטיקי של הפורום ותראה קצת על ציורי הרכיבים.בסכמה החשמלית יש רק מספר נגדים ושני רכיבים, שים לב ששני חצאי הירח הם רכיב אחד והמספרים הכתובים עליהם הם מספר הרגליים שיש לחבר את החוט אליהם.המשולשים עם החצים למעלה הם הלדים (שוב כדאי שתקרא את הסטייקי), ויש לחברם ככה שהפלוס יהיה מחובר לרכיב הגדול בסכמה.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר כמה בערך יעלה לי לקנות את כל הרכיבים האלה ? כולל הכל יענו כולל המעגל שעליו מלחימים וחוטים וכל אלה תודה מראש עומר
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים לדים יעלו כמה שקלים הנגדים והכבלים גם לא הרבה והרכיב מאט גם כן.לא הרבה כסף לדעתי, פחות מ 30 שקלים בטח.אבל אתה צריך מלחם כמובן ולוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.