פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים לכל מען דבעי........עשיתי ניתוח של קבצי dmp אצלי במחשב וכולם הראו את אותו הדבר...............Use !analyze -v to get detailed debugging information.BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8}***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis.Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2*** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS*** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYSProbably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 )מה זה אומר??, במה יש לי בעיה ומה אני צריך לפתור???בבקשה עיזרו לי.........
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר מה ז"א??, על מה אתה מדבר?????מה בדיוק לא קראתי..............????????????????????????????????????????????????????????????????????
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר כותרת או לא כותרת....מה התוכן של ניתוח ה dmp אומר לי, מישהו יכול להגיד לי ??
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים uriya - ההתעלמות שלך מחוקי הפורום לא מוצאת חן בעיניי. אני מציע לך לקרוא אותם מיד.נוספה לך אזהרה.*לאחר 3 אזהרות, אתה תורחק/תושתק מהפורומים.להבא תקרא את חוקי הפורום. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.