פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אז ככה אני רוצה לבנות לי מארז ויש לי תיבה די גדולה מעץאז מה שרציתי לדעת אם העץ יכול להחזיק מפרטורה של 60 מעלות?העץ הוא די שמן
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מה הכוונה "להחזיק"?אתה שואל אם הוא יכול לעמוד בטמפרטורה הזאת (ולא להשרף/להתאדות)?במקרה הזה, כן.אבל לפני שאתה בונה מארז מעץ חשוב שתזכור שעץ מוליך חום גרוע ביותר, וחובה לדאוג לאוורור הולם, אחרת הרכיבים יתחממו מאוד... (במיוחד אם העץ עבה)
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים דווקא יש לי רעיון לא רע למודינג אם העץ יפה כזה כמו של דברים עתיקים וככה לי יש בול עץ ענקי אני מתכנן לעשות לו משהו כזה לחצוב בתוכו ולמקם שם תדברים מהצד לתקוע חלון מעוצב ולשים מערכת קירור מים עכשיו המיכל מים היה מעוצב כזה ויתלבש יפה על הבול וקיצר זה אמור להראות כמו כול המזרקות מים המסוגגנות האלה מעץ מקווה שהבנתה זה ממש יפה ודי פשוט חוץ מהקטע של המערכת מים שרק הוא הקטע היקר אבל שזה יעבוד אפשר לבכות מהיופי
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר אני יקרר אותו טוב פשוט אני מפחד שהוא לא יתחמם לי וישרף זה מפחיד אותי
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים לא הוא לא יכול להשירף אבל הוא יהיה חם כנראהתדאג לקירור טוב! חשוב מאוד בבנית מארז מעץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.