עבור לתוכן

מבקש המלצה לרמקולי מדף קדמיים

Featured Replies

פורסם

שלום רב

יש ברשותי כרגע זוג רמקולים רצפתיים , מפאת המקום[12מ"ר] הייתי רוצה להחליפם לרמקולי מדף ,אבל שיהיו איכותיים וברמה גבוהה

היעוד יהיה עבור קולנוע ביתי וסטריאו

הרסיבר הוא: onkyo 939

התקציב תלוי בכמה אני אמכור את הקדמיים שיש ברשותי כרגע,אך אבקש המלצות לזוג רמקולי מדף מקצועיים

תודה מראש

פורסם

שלום רב.

אני משתמש אצלי ברמקולים מדפיים מסוג  B&W DM601 S3.

הם מחוברים למגבר Onkyo TX-SR600 והם משמשים כ- Front Left + Front Right

רמקולים שלחדר כמו שלך יכולים להיות מאוד מתאימים - לי יש חדר של בערך 10/11 מ"ר..

המחיר שלהם אמור להיות סביב ה- 2700 ש"ח ואולי אף פחות למרות שאתרים באינטרנט מראים מחירים מעט גבוהים יותר בזאפ.

שאר הרמקולים שעובדים איתם הם:

B&W LCR60 - Front Center

B&W LCR3 - Rear Center

Jensen Challenger 1000 - Rear Left + Rear Right

Energy XL8.2 - LFE

אם יש לך שאלות נוספות, שלח לי הודעה פרטית.

שמוליק.

פורסם
  • מחבר

שלום רב.

אני משתמש אצלי ברמקולים מדפיים מסוג  B&W DM601 S3.

מה שיש לי כרגע{phase thechnology t9 }נשמעים לי יותר טוב,אני מחפש משהו יותר איכותי

המחיר שלהם אמור להיות סביב ה- 2700 ש"ח ואולי אף פחות למרות שאתרים באינטרנט מראים מחירים מעט גבוהים יותר בזאפ

אני מחפש משהו יותר יקר[  לא פחות מ5 אלף שקל אני אמכור את שלי] כך שאני  יכול להרשות לעצמי קצת יותר

תודה מראש

פורסם

מה שיש לי כרגע{phase thechnology t9 }נשמעים לי יותר טוב,אני מחפש משהו יותר איכותי

אני מחפש משהו יותר יקר[  לא פחות מ5 אלף שקל אני אמכור את שלי] כך שאני  יכול להרשות לעצמי קצת יותר

מאה אחוז.

עוד אפשרות, ה- B&W DM602 S3 - רמקול יותר יקר מן הסתם מאשר ה- 601 S3 ועדיין רמקול מדפי.

קצת יותר גדול - אבל יש לו יותר נפח של באס וגם הדרוייור יותר גדול - המחיר נע סביב 3900 בזאפ..

מאוד ממליץ להקשיב לו (!!)

ואם כבר מדברים על להקשיב - שווה לך לבקר בחנות סטריאו סטאר בפתח תקווה. יש להם שם מגוון מדהים של רמקולים.. רק תביא איתך דיסקים.

http://www.stereo-star.co.il/stereo.html

שמוליק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל יש לי נסיון קודם עם הרמקולים שלהם- b&w והצליל לא "משך לי את האוזן"

ולכן החלפתי את הקדמיים למה שיש לי כרגע,ונשארתי עם האחוריים+סאב שלהם

ואני מחפש רמקול עוד יותר איכותי ,כי הנצילות והטווחים אצלי יותר גבוהים[נתונים טכנים],ואיני רוצה לרדת באיכות השמיעה שהתרגלתי אליה.

אלא רק בגודל הפיזי של הרמקול אני חייב להתפשר[לצערי]

אני מחפש רמקול עם צליל נקי עשיר ומלא

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים