עבור לתוכן

סקירה על הנגן IAUDIO G3 512mb - סיבוב II

Featured Replies

פורסם

טוב בוא נראה

לקחתי את הנגן לחבר שלי וחיברתי לכל מיני אמצעי שמע:

סט רמקולים 5.1 של PEERLESS כולל רסיבר PROSOUND אני חושב - המכשיר שלי הרבה פחות חזק מאשר הIPOD MINI של החבר. צריך לשים VOL עד הסוף - 40 ואת המערכת בערך ב75 אחוז מהכוח כדי לשמוע בעוצמה סבירה! (השוונו לאותו שיר)

קצת הופתעתי לגלות זאת האמת. האיכות היתה דומה, אבל לIPOD MINI היו באסים יותר טובים (שניהם על מצב EQUALIZIER רגיל בלי שום תוספת)

ניסיתי את הנגן שלי עם עוד שתי אוזניות של החבר - אחת SONY MDR-V150 ואחת אחרת SONY פשוטות של 50 שקל, ועם שתיהן לא שמעו מספיק חזק והיה צריך להגביר לVOL 28 בערך (או לVOL 25 עם EQUALIZIER מכוון על ROCK)

הV150 נשמעו מעולה עם הIPOD MINI אבל עם הIAUDIO שלי לא משהו. לא יותר טוב מהMDRG74 שלי, זה בטוח

ניסיתי גם לשמוע אצל עוד חבר את הנגן עם האוזניות GRADO S80, הכי טובות שאפשר למחיר שעדיין בטווח השפיות.

הצליל היה יותר נקי וברור אבל הבאסים עדיין היו חלשים (טוב אלה אוזניות לא משהו בשביל באסים)

כששמעתי את אותם השירים על המחשב של החבר שמתי לב שהGRADO איכותיות מאוד.

מסקנה : הIAUDIO G3 בעל איכות סאונד סבירה, אבל לא יותר מזה.

טוב נו, מה כבר אפשר לצפות מפלאש קטנצ'יק?!  ;)

נ.ב. - ניסיתי את הנגן עם 5 אוזניות שונות: 3 שמצוינת הנ"ל ועם האוזניות שלי שבאו איתו ועם אוזניות נוספות של SONY.

נ.ב.ב - על הIPOD MINI שלו היה רשום 4 ג'יגה על הצבע, וגם במסך היה רשום 3.7 gb capacity, מה שמוזר זה שהיה רשום 1.9 ג'יגה פנוי, ויש לו כבר 895 שירים!

זה רק אני או שזה לא הגיוני ? ::)

מה שכן, האיכות ההקלטה דרך הLINE IN טובה (כל עוד העוצמת הקלטה נמוכה יחסית).

פורסם

נגן מעולה

פורסם

נגן מעולה

אכן כמו שנאמר, ה IPOD MINI נגן טוב, יש לו עוצמת יציאה די חזקה, ולפי קישור ש ANTOLI הביא פה פעם, הוא לא מאכזב מבחינת איכות הגברה וצליל, צריך רק לראות האם ה IPOD NANO לא נופל, בגלל שהוא קרוב יותר ל IPOD COLOR שאומרים שה BASS שלהם פחות טוב...

כרגיל כמו במחשב, 4GB זה באמת רק 3.8GB ולגבי השירים, אם הוא משתמש בפורמט ACC, אז הוא יכול לדחוס יותר את השירים ולשמור על האיכות היחסית שלהם לעומת MP3, וככה לדחוף הרבה יותר שירים לנגן...

פורסם
  • מחבר

אכן כמו שנאמר, ה IPOD MINI נגן טוב, יש לו עוצמת יציאה די חזקה, ולפי קישור ש ANTOLI הביא פה פעם, הוא לא מאכזב מבחינת איכות הגברה וצליל, צריך רק לראות האם ה IPOD NANO לא נופל, בגלל שהוא קרוב יותר ל IPOD COLOR שאומרים שה BASS שלהם פחות טוב...

כרגיל כמו במחשב, 4GB זה באמת רק 3.8GB ולגבי השירים, אם הוא משתמש בפורמט ACC, אז הוא יכול לדחוס יותר את השירים ולשמור על האיכות היחסית שלהם לעומת MP3, וככה לדחוף הרבה יותר שירים לנגן...

אני בספק אם זה הסיפור...והתכוונת לAAC לא? יש לי כמה AAC על המחשב והם לא יותר מכווצים מMP3 באותה איכות.

פורסם

אין לי כרגע את ה ITUNES מותקן, אבל ה AAC הוא CODEC הרבה יותר משוכלל וחדשני מ MP3, ככה שבאותה איכות, ב ACC אתה יכול להוריד את ה BITRATE ולשמר אותה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים