פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים למי איכפת איזה חברה הדיסקים?אני הגעתי למסקנה שזה הכל פרנויה, כל הדיסקים שצרבתי עד עכשיו עובדים מעולה, והרבה יותר מחצי מהם הם GPT שכולם מספרים זוועות עליהם.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר דווקא לי כן אכפת אני צרבתי על GPT ואחרי כמה זמן פשוט כל התחתית שלהם התקלפה! אז אני רוצה שיהיה לי דיסקים שישרדו ושיהיו קריאים בעתיד! זה לא פירסום! אני רציתי להראות לכם לאילו דיסקים אני מתכוון!!! :bash: :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אני צרבתי עש היום רק על דיסקים פשוטים כמו ה GPT ולא היו לי שום בעיות איתם .. מתקלפים ? לא יודע אולי מרוב מהירות צריבה הם מגיעים לרתיחה ..תקנה להם היטסינק ;D אפילו אצלי במהירות *4 הם יוצאים מבושלים עכשיו אני צורב דיסקים של BENQ 700M, טובים מאוד . תסתכלו על התחתית שאין שריטות על הדיסק , אם יש הצריבה יכולה להידפק.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אתה לא יודע לצרוב אם כך ;Dולנושא, אם אתה רוצה דיסקים שיחזיקו הרבה, פילפס... רוץ לחנויות לפני שכל המלאי באמת יגמר (אם לא נגמר עד עכשיו.. כי ראיתי בכל מיני מקומות).או אפשר גם את SilverLine או סאמסונג בעלי תחתית כחולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.