פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מי אמר מה ? קשה להסתכל למעלה ולקרוא מה רשום ?ה IPOD NANO הוא קטן ב 25% מהגודל של ה IAUDIO U2 וקטן ב 58% מהגודל של ה IPOD MINI...ואם זה כזה קשה אז אפשר לקחת מחשבון ולחשב לבד!(תודה רבה על התיקון ניסוח)
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים תיקון קל..הוא קטן ב-מספר האחוזים שרשמת..לפי הניסוח שלך זה נשמע כאילו גודל הננו הוא 25% מגודל ה IAUDIO U2 וכו'..
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אמרתם 68 25 ועכשיו גם 58אולי תחליטו?אני מתחיל לקבל הרגשה שאתה פשוט שונא את אפל יותר מדיי בשביל לקבל את העובדה שיצא להם נגן מעולהתזכור רק שאם לא ה iPod המקורי לא היה עכשיו נגנים שמשתמשים ב HD של פחות מ3.5 אינץ...כשאפל רק הוציאו את ה iPod המקורי כבר היו נגני HD אבל הם היו בגודל של HD רגיל ולכן היו מאוד מגושמים אבל זולים יחסיתכולם טענו שאף אחד לא יסכים לשלם 500$ בשביל נגן עם פחות נפח רק בגלל שהוא קטן אבל אפל הכיחו שאם אתה בונה מוצר טוב מספיק אנשים ישלמו ואנשים אפילו טרחו וכתבו תוכנות שיאפשרו להפעיל אותו עם פי.סי.אחרי זה התחרות הגיעה ואולי גם עקפה את אפל בהרבה תחומים אבל אי אפשר להכחיש שרק בזכות אפל יש לנו נגנים כמו ה H10 כי אף חברה אחרת לא הייתה מעזה להוציא מוצר כמו הiPod המקורי...
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אני מתחיל לקבל הרגשה שאתה פשוט שונא את אפל יותר מדיי בשביל לקבל את העובדה שיצא להם נגן מעולהתזכור רק שאם לא ה iPod המקורי לא היה עכשיו נגנים שמשתמשים ב HD של פחות מ3.5 אינץ...כשאפל רק הוציאו את ה iPod המקורי כבר היו נגני HD אבל הם היו בגודל של HD רגיל ולכן היו מאוד מגושמים אבל זולים יחסיתכולם טענו שאף אחד לא יסכים לשלם 500$ בשביל נגן עם פחות נפח רק בגלל שהוא קטן אבל אפל הכיחו שאם אתה בונה מוצר טוב מספיק אנשים ישלמו ואנשים אפילו טרחו וכתבו תוכנות שיאפשרו להפעיל אותו עם פי.סי.אחרי זה התחרות הגיעה ואולי גם עקפה את אפל בהרבה תחומים אבל אי אפשר להכחיש שרק בזכות אפל יש לנו נגנים כמו ה H10 כי אף חברה אחרת לא הייתה מעזה להוציא מוצר כמו הiPod המקורי...זה שהוא שונא את אפל זה משהו אחד (וזכותו), אבל מה שאתה אומר ממש לא קשור / לא מעניין.... תאמין לי שגם אם הם לא היו מוציאים את ה IPOD, אז מישהו אחר היה עושה זאת... זה כמו להגיד, אם MICROSOFT לא היתה עושה את WINDOWS... כאילו הכל יפה, אבל אז מה....האסטרטגיה של IPOD היתה מההתחלה, ליצור מוצר מעוצב אך חסר תוכן שיגרום ל HYPE ומכירות, ואז למכור בעזרת חברות צד ג שלוקחות מחירים מופקעים על תוספות שלתחרות יש בפנים...אין לי ספק שאם תוספת בסיסית כמו רדיו + מיקרופון היתה עולה 5$ במקום 30$, אז לפחות זה היה מוצדק, ולהתחרות היתה יותר קשה.אבל זה כבר שיקול של כל אחד, לאיזה כיוון הוא רוצה ללכת בקניית הנגן...
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מייקרוסופט לא המציאו כלום עם ה Windows חוץ מהעובדה שזה רץ ע PCאפל היו היחידים שהעזו להשתמש בשיא הטכנולוגיה בשביל נגן MP3 וכל העולם אמר שזה הרעיון ההכי גרוע אי פעם4 שנים אחרי זה אנחנו רואים כמהנ הם צדקו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.