עבור לתוכן

מה כדאי לקנות מה אייפודים ??? -עזרה-

Featured Replies

פורסם

אתה רוצה להגיד שהNANO הוא 25% מהמיני?

פורסם

אתה רוצה להגיד שהNANO הוא 25% מהמיני?

לא הוא קטן ב 58% מה MINI

פורסם

אמרתם 68 25 ועכשיו גם 58

אולי תחליטו?

פורסם

מי אמר מה ? קשה להסתכל למעלה ולקרוא מה רשום ?

ה IPOD NANO הוא קטן ב 25% מהגודל של ה IAUDIO U2 וקטן ב 58% מהגודל של ה IPOD MINI...

ואם זה כזה קשה אז אפשר לקחת מחשבון ולחשב לבד!

(תודה רבה על התיקון ניסוח)

פורסם

תיקון קל..

הוא קטן ב-מספר האחוזים שרשמת..

לפי הניסוח שלך זה נשמע כאילו גודל הננו הוא 25% מגודל ה IAUDIO U2 וכו'..

פורסם

אמרתם 68 25 ועכשיו גם 58

אולי תחליטו?

אני מתחיל לקבל הרגשה שאתה פשוט שונא את אפל יותר מדיי בשביל לקבל את העובדה שיצא להם נגן מעולה

תזכור רק שאם לא ה iPod המקורי לא היה עכשיו נגנים שמשתמשים ב HD של פחות מ3.5 אינץ...

כשאפל רק הוציאו את ה iPod המקורי כבר היו נגני HD אבל הם היו בגודל של HD רגיל ולכן היו מאוד מגושמים אבל זולים יחסית

כולם טענו שאף אחד לא יסכים לשלם 500$ בשביל נגן עם פחות נפח רק בגלל שהוא קטן אבל אפל הכיחו שאם אתה בונה מוצר טוב מספיק אנשים ישלמו ואנשים אפילו טרחו וכתבו תוכנות שיאפשרו להפעיל אותו עם פי.סי.

אחרי זה התחרות הגיעה ואולי גם עקפה את אפל בהרבה תחומים אבל אי אפשר להכחיש שרק בזכות אפל יש לנו נגנים כמו ה H10 כי אף חברה אחרת לא הייתה מעזה להוציא מוצר כמו הiPod המקורי...

פורסם

אני מתחיל לקבל הרגשה שאתה פשוט שונא את אפל יותר מדיי בשביל לקבל את העובדה שיצא להם נגן מעולה

תזכור רק שאם לא ה iPod המקורי לא היה עכשיו נגנים שמשתמשים ב HD של פחות מ3.5 אינץ...

כשאפל רק הוציאו את ה iPod המקורי כבר היו נגני HD אבל הם היו בגודל של HD רגיל ולכן היו מאוד מגושמים אבל זולים יחסית

כולם טענו שאף אחד לא יסכים לשלם 500$ בשביל נגן עם פחות נפח רק בגלל שהוא קטן אבל אפל הכיחו שאם אתה בונה מוצר טוב מספיק אנשים ישלמו ואנשים אפילו טרחו וכתבו תוכנות שיאפשרו להפעיל אותו עם פי.סי.

אחרי זה התחרות הגיעה ואולי גם עקפה את אפל בהרבה תחומים אבל אי אפשר להכחיש שרק בזכות אפל יש לנו נגנים כמו ה H10 כי אף חברה אחרת לא הייתה מעזה להוציא מוצר כמו הiPod המקורי...

זה שהוא שונא את אפל זה משהו אחד (וזכותו), אבל מה שאתה אומר ממש לא קשור / לא מעניין.... תאמין לי שגם אם הם לא היו מוציאים את ה IPOD, אז מישהו אחר היה עושה זאת... זה כמו להגיד, אם MICROSOFT לא היתה עושה את WINDOWS... כאילו הכל יפה, אבל אז מה....

האסטרטגיה של IPOD היתה מההתחלה, ליצור מוצר מעוצב אך חסר תוכן שיגרום ל HYPE ומכירות, ואז למכור בעזרת חברות צד ג שלוקחות מחירים מופקעים על תוספות שלתחרות יש בפנים...

אין לי ספק שאם תוספת בסיסית כמו רדיו + מיקרופון היתה עולה 5$ במקום 30$, אז לפחות זה היה מוצדק, ולהתחרות היתה יותר קשה.

אבל זה כבר שיקול של כל אחד, לאיזה כיוון הוא רוצה ללכת בקניית הנגן...

פורסם

מייקרוסופט לא המציאו כלום עם ה Windows חוץ מהעובדה שזה רץ ע PC

אפל היו היחידים שהעזו להשתמש בשיא הטכנולוגיה בשביל נגן MP3 וכל העולם אמר שזה הרעיון ההכי גרוע אי פעם

4 שנים אחרי זה אנחנו רואים כמהנ הם צדקו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים