פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים לפני מספר ימים גם אני עשיתי חיתוך מארז שממש דומה לשלך. אבל ממש.רגב..עם איזה מכשיר עשית את זה?
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים גם את החלק העליון?למה זה נראה קשה לאאלהלי כמעט נגמר דיסק רק מהחיתוך של המארז.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר וואלה אנשיםם נראה לי שירדתי מכל הרעיון,אני בדרך לקניית Transformerאז נשמור את המארז למחשב אחר :]אוליי אני עוד אפתיעע חח
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים תצבע את החלון בשחור מבריק מהצד הפנימי ויצא מהמם הרבה יותר יפה משחור מט.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר התיכנון היא צביעה בשחור או מט או מבריק אבל אין לי כח כך זמן להשקיע,נראה אם יהיה לי בחופש
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר בכללי לקח לי 10 דיסקיות גם האותיות וגם החלוןואני קניתי20 ב 40 ש"חאז זה כולה 20 שקל בקטנה אחיווואללה נראה אוליי אני יעשה עם זה משהו,בקרוב אני מקבל מחשב מדודה אוליי נעשה איתו משהו :]
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר טוב אז שיעמם לי קצת עכשיו התחלתי לשייף ת'מארז לקראת צביעהרק את הדופן של החלון כרגע ועוד לא סיימתי בגלל חוסר ניירות שייוף[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מה איזה 10 דיסקיות בראש שלך אתה בטוח? הן מיתפוררות והן נישברות איךךךךךךךך
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר אחי, הכל עניין של עבודה נכונהנשברות ברור שלאמתפוררות זה פשוט ככה,צריך לדעת להשתמש ביעילות ובצורה נכונהוככה חוסכים דיסקיותדיברו בפורומים הרבה על אופן החיתוךתעשה חיפוש גבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.