פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אז ככה:יש לי רקע במחשב של X BoX והוא נתן לי ת'השראהכרגע רק חתכתי את המארז בצורת Xאבל בתיכנון עוד לצבוע אותו בשחור ואור ירוק שיצא מתוכוהמפרט שיהיה במארז עוד לא ידועתמונות ראשונות. . .עוד לא השקעתי בשיוף ולא שמתי פרספקסתגובות והצעות יתקבלו בברכה !
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים תצבע אחי את המארז בשחור מט תוסיף כמה קטודות ויהיה פצצה אחי :xyxthumbs: נ.ב תחרוט איזה משהו נחמד אחי בהצלחה מרובה :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים החיתוך של החלון בדלת מזכיר מאוד את החלון X של טרמלטייק.. בכל מקרה, אחלה צורה, שייף!
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר האמתיי שבהתחלה שירטטתי הרבה אפשרויות של איקסיםוכן הלכתי לפי הX של ה טרמלטק בסוף :]
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים יש לך פוטנציאל גדול פה!תהיה מקורי וזה יכול להיות מאוד מאוד מוצלח!אגב, אני מציע שתעבור על חוקי הפורום:מה מפרסמים? - כמו שאמרנו, כל פרוייקט מודינג (מארז או חומרת מחשב אחרת שאתם בונים בעצמכם או מעבירים תהליך של מודינג) שאתם בתהליכי בנייתו ומעוניינים לשתף את הקהילה בתהליך. מודינג שכבר ביצעתם וברצונכם להראות תמונות סופיות יפורסם, כבעבר, בפורום אלקטרוניקה ומודינג. - התמונות יהיו בת'ראד עצמו ולא כקישורים - גודל תמונה מקסימאלי יהיה 800X600אנא ערוך את הודעתיך בהתאם
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר תודה רבהה !למרות שכבר התבאסתי מהכתוב X Boxיצא מעפאןןאני שוקל לעשות פשוט חלון שדומה לאיקס שמן כזהובקשר לתמונות משום מה אני לא מצליח בצירוף קבצים :\ויש לי גם בעיה וגם יתרוןהמארז ממש Box קטן כזה הוא בגובה 35 ס"מאבל זה יוצר ת'בעיה שהספק יושב לאורך ומסתיר את המעבד + חלק מהחלוןאז הרעיון הוא לבנות לו משהו בפרספקס או להשאיר אותו כמו שהוא מחוץ למארז ובמקום שהוא היה אמור להיותלשים מאוורר אחד או 2מה אתם אומרים ?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים ראיתי באיזה פרוייקט שעשו לספק משהו מתחת למקום של ההארדיסקים.. תנסה תיראה אם יכנס לך.. תהיה יצירתי..בהצלחה.. (אולי הוא לא יכנס בקופסא הרגילה שלו.. רוב הסיכויים שהוא יכנס אם תכין לו משהו..)
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר אחלה תודה אני אבדוק ת'אפשרות הזאת !תמונות של המארז כרגע : (נערך על פי החוקים)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר שאלה לגבי צבע,ביררתי וראיתי שאפשר "לעקוף" את הפעולה של הפריימר ונייר שיעוףע"י מסיר צבע, זה יעיל ?וחיפשתי צבע שחור מט ולא מצאתילמישהו יש חנות לצבעים ? ספריי כמובןבתודהאיתי
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים עם מסיר צבע תוותר לעצמך על פעולת השיוף.. (למרות שאיתה יצא יותר איכותי אם היא תעשה כמו שצריך..) אבל את שכבת הפריימר אתה צריך בלי קשר..וצבעים תקנה מאוטו דיפו של מוטיפ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.